Βυθισμένη σε έναν κυκεώνα νομικών αποφάσεων, τοξικολογικών εξετάσεων και οδικών συμπερασμάτων για το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη, είναι η οικογένεια του τραγουδιστή, ενώ παράλληλα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της.

Παρηγοριά των γονιών και των αδελφών του Παντελή είναι τα τραγούδια του… Ο Τριαντάφυλλος κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις με τα πρώτα τραγούδια του, τα οποία δεν είναι τόσο γνωστά στον κόσμο, παρά μόνο στους θαυμαστές του, με τους οποίους τα μοιραζόταν πριν τα συμπεριλάβει σε κάποιο δίσκο του.

pan1.jpg

Μάλιστα, τα σχόλια που συνοδεύουν τα τραγούδια αυτά, δείχνουν την ανάγκη του Τριαντάφυλλου να του μιλά και να του απευθύνει το λόγο σαν να είναι εδώ…

pan3.jpg
«Ακόμη και τώρα μόνος σου παλεύεις Παντέλο» σημείωσε ο Τριαντάφυλλος πάνω από το τραγούδι «Σαγηνευτική απάτη» που ανήρτησε χθες στο facebook, ενώ πριν από λίγο ανήρτησε ένα ακόμη τραγούδι του κι έγραψε: «Όλα τα ήξερες εσύ». Σε αυτό το τραγούδι, οι στίχοι λένε «όλα τα είχες στη ζωή σου προμελετημένα..» με το ρεφρέν να συνεχίζει «ήρθα εγώ να τα γ@μ@@ όλα σε μία βραδιά».

pant3.jpg

pan4.jpg