Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω αναμένεται να καθίσει εντός της ημέρας, ο 28χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό νεαρής αλλοδαπής, μετά από καταγγελία που έκανε η τελευταία σε βάρος του.

Με βάση τα όσα αναφέρει η rodiaki.gr, η υπόθεση φέρεται να εκτυλίχθηκε πριν από οχτώ περίπου χρόνια, όταν η νεαρή αλλοδαπή από την Αλβανία άρχισε να εργάζεται στην ίδια επιχείρηση με τον 28χρονο κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου το 2011 όταν απολογήθηκε ο 28χρονος, η νεαρή κοπέλα άρχισε να τον φλερτάρει χωρίς όμως εκείνος να ανταποκρίνεται. Μάλιστα κάποια στιγμή όταν πλέον του εξέφρασε τις επιθυμίες της, ο 28χρονος της δήλωσε ότι έχει σχέση.

Λίγες μέρες μετά, η κοπέλα τον κατήγγειλε για βιασμό στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και η απολογία του 28χρονου έγινε στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν ο 28χρονος να αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγύησης ποσού 3.000 ευρώ.