«Δεν έχει το Θεό του» σχολίασαν κάποιοι στο άκουσμα της είδησης…

Ο 54χρονος θεολόγος στη Λακωνία που παρέδιδε μαθήματα σεξουαλικής... παρενόχλησης στις μαθήτριες του Λυκείου που δίδασκε, ζητά να επαναπροσληφθεί στο Δημόσιο!

Ο εν λόγω καθηγητής είχε απολυθεί από το Δημόσιο (αφού προηγουμένως είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα χωρίς να συμμορφωθεί) καθώς αντί να επιτελεί το έργο του, αυτός ψιθύριζε στο αυτί των κοριτσιών άσεμνες φράσεις, τους έστελνε πρόστυχα εικονομηνύματα και τις άγγιζε στα γεννητικά τους όργανα.

Τώρα, όμως, ο καθηγητής ζητά να επαναπροσληφθεί γιατί «έχει πάρει δάνειο, πάσχει από την καρδιά του και η μητέρα του είναι άρρωστη».

Ειδικότερα, ο θεολόγος ζητά από το Συμβούλιο της Επικρατείας να ακυρωθεί η πειθαρχική ποινή του διότι «είναι εξοντωτική και επαχθής και παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας, αφού είναι υπέρμετρη για αυτά που του αποδίδονται».

Επιπλέον, ζητά να του επιδείξουν επιείκεια γιατί είναι καρδιοπαθής, συντηρεί την 82χρονη καρκινοπαθή μητέρα του και έχει στεγαστικό δάνειο το οποίο δεν μπορεί να αποπληρώσει, λόγω της απόλυσής του.