Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του Βαγγέλη Πέππου, του Κύπριου πατέρα, που δέχτηκε επίθεση σε beach bar στη Μύκονο, παρουσιάζει σημαντικές εξελίξεις. Την ώρα που ο άτυχος άνδρας παραμένει σε κώμα, η σύζυγος και οι στενοί του συγγενείς πληροφορήθηκαν την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τα όσα έγιναν στο διάσημο κλαμπ της Μυκόνου.
ρτηρεητςτρη.jpg

Η απόφαση του δικαστηρίου
Η οικογένεια του 32χρονου θα λάβει αποζημίωση που αγγίζει τις 300.000 ευρώ και μηνιαία καταβολή 1.000 ευρώ για τουλάχιστον δύο χρόνια!

ετυξεξερυ.jpg

«Με το ποσό αυτό δίνεται η δυνατότητα στον Βαγγέλη να μεταφερθεί στο Ισραήλ. Ο αγώνας του συνεχίζεται» δήλωσε στο STAR, ο συνήγορος της οικογένειας Πέππου, Βαγγέλης Γεωργακόπουλος.

ρτηςετηετη.jpg
Η οικογένεια του Βαγγέλη Πέππου, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη, κατάφερε μετά από επτά μήνες να κερδίσει την αγωγή ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε. Έτσι, άνοιξε κι ο δρόμος για τη μεταφορά του 32χρονου από το νοσοκομείο της Λευκωσίας σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στην Ιερουσαλήμ.

«Είναι μια ανάσα για μας. Περιμέναμε πώς και πώς να φύγει ο Βαγγέλης. Τώρα δείχνει με τα μάτια του, έστω λίγο με τα χέρια του ότι προσπαθεί» δηλώνει στο STAR η σύζυγός του, Αφροδίτη Κλεάνθους.