​Φαίνεται πως δεν θα μπορέσει να αναπαυθεί η ψυχή του Παντελή Παντελίδη, αφού περίπου 43 μέρες μετά το θάνατό του, κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη μνήμη του.

Τα χαρακτηριστικά μπρελόκ με το όνομα του τραγουδιστή, ένα από τα οποία βρέθηκε σπασμένο στον τόπο του τροχαίου, τα είχε η οικογένεια του και μερικοί στενοί φίλοι του Παντελή. Ο τραγουδιστής είχε μερικά κομμάτια, τα οποία η οικογένεια τα μοίρασε μετά το θάνατό του σε θαυμαστές φίλους και συγγενείς, που πήγαιναν να τους συλλυπηθούν.

mprelo-7098.jpg
Κάποιοι στην πορεία όμως, έφτιαξαν αντίτυπα αυτού του μπρελόκ και άρχισαν να τα πωλούν μέσω σελίδας στο facebook. Μάλιστα, δημιουργήθηκαν μπρελόκ από πιο βαρύ υλικό, με τιμή πώλησης 10-15 ευρώ και κάποια, από πιο απλό υλικό, που πωλούνταν προς 1 ευρώ.

Όλα δείχνουν πως κάποιοι αισχροκερδούν εις βάρος του θανάτου του Παντελή. Πληροφορίες λένε πως ο ίδιος ο καλλιτέχνης ήθελε να δώσει προς πώληση τα μπρελόκ με το όνομα του και τα έσοδα να δίνονταν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως επιβεβαιώνει ο φίλος του, Σπύρος Ζωίτσας: «Έχουν βγει κάποια sites που πουλούν σε εξωφρενικά ποσά τα μπρελόκ. Ο Παντελής κάτι τέτοια… σίγουρα δεν θα τα ήθελε. Όταν ζούσε λέγαμε να δώσουμε τα μπρελόκ και τα έσοδα να δοθούν στα παιδιά με καρκίνο» και πρόσθετει: «Η οικογένεια είναι θυμωμένη… όταν στη μνήμη του Παντελή κάνει ο καθένας ό,τι θέλει».