​Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Πέτρος Καϊμακάμης, αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης από την υπόθεση του τραγουδιστή.

kaimakamis-καιμακαμης-e1417786381580-1000x600.jpg
(Πέτ��ος Καϊμακάμης)

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη από την εκπομπή «Με το Καλημέρα» του Έψιλον ο δικηγόρος αποχώρησε από την υπόθεση, καθώς παρέδωσε τα πορίσματα των ειδικών για τα αίτια του θανάτου του Παντελή Παντελίδη στους γονείς του.

«Θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος, ότι έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, για να ξέρει η οικογένεια γιατί έφυγε από τη ζωή ο Παντελής, θεωρεί ότι οι δύο πραγματογνώμονες έκλεισαν και εκείνοι την έκθεσή τους, την έχει την έκθεση στα χέρια του, που λέει ξεκάθαρα για ποιο λόγο σκοτώθηκε ο Παντελής. Τα παραδίδει στην οικογένεια και αποχωρεί», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Το star.gr, ωστόσο, επειδή θέλει να σας μεταφέρει μόνο επιβεβαιωμένες πληροφορίες προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον δικηγόρο, καλώντας στο γραφείο του. Η γραμματέας του μας ενημέρωσε πως βρίσκεται σε εξωτερικό ραντεβού, ενώ αρνήθηκε να κάνει κάποια σχόλιο για την υπόθεση και τα όσα έχουν ακουστεί.

Λίγο αργότερα, το star.gr κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο. Αυτή τη φορά απάντησε ο γιος του, επίσης δικηγόρος και μας είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικά με την υπόθεση. Για αυτό μας ζήτησε να καλέσουμε αργότερα!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιμένει η Φρόσω: Ο Παντελίδης οδηγούσε-Δέχομαι απειλές! Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR:Φοβερές αποκαλύψεις από τον δεύτερο πραγματογνώμονα της οικογένειας Παντελίδη

Το έγγραφο-φωτιά της Πυροσβεστικής για το τροχαίο του Παντελίδη- Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το τροχαίο Παντελίδη: Σε ποιόν ανήκει το μοιραίο τζιπ και τι ζήτησε!