​Ο δεύτερος πραγματογνώμων, κ.Γιώργος Ραυτογιάννης, που έχει ορίσει η οικογένεια Παντελίδη προχώρησε χθες σε «αναπαράσταση του τροχαίου», στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 32χρονος δημοφιλής τρα��ουδιστής.

Ο κ.Ραυτογιάννης είναι ειδικός αναλυτής ιχνών και εργαλείων. «Εμείς έχουμε την ειδικότητα όταν δύο επιφάνειες έρθουν σε επαφή μεταξύ τους, αυτή που έχει το μικρότερο δείκτη σκληρότητας να προσλαμβάνει ίχνη από την επιφάνεια που πλήττεται με μεγαλύτερο δείκτη σκληρότητας» εξήγησε ο κ.Ραυτογιάννης και πρόσθεσε:

«Εν προκειμένω, γνωρίζουμε ότι οι μεταλλικές μπάρες από το εξωτερικό του αυτοκινήτου άλλες εξήλθαν και άλλες παρέμειναν μέσα. Από αυτές τις μπάρες βρήκαμε τα ίχνη της τριβής και της φθοράς που έχουν δημιουργήσει. Από αυτές τις μπάρες κάναμε αναγνώριση ιχνών και εντυπωμάτων και προσδιορίσαμε την κίνηση συγκεκριμένων μπαρών στο εσωτερικό. Δηλαδή από πού εισήλθαν, πώς κινήθηκαν, πώς κατέληξαν και πώς εξήλθαν».

Resizer (1).jpg
Όπως είπε ο κ.Ραυτογιάννης: «η υπαίτια μπάρα, η οποία προκάλεσε τραυματισμούς και η οποία έχει προσλάβει αίμα κατά την πορεία της βρίσκεται σε συγκεκριμένες θέσεις που τώρα μένει να δούμε αν υπάρχουν τραύματα συμβατά, και σε ποιον ανήκουν τα βιολογικά υλικά που βρέθηκαν στη μπάρα».

280316110234_4356.jpg
Ο ειδικός αναλυτής δήλωσε πως μπάρες έχουν μπει από όλες τις πλευρές. Οι δύο δεν θεωρούνται υπαίτιες, γιατί δεν μπήκαν στην καμπίνα. Η μία μπήκε από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και εξήλθε στο άνω μέρος του μηχανής και η άλλη απλά σύρθηκε πάνω από την ταπετσαρία. Ωστόσο, υπάρχει μία μπάρα που μπήκε από το δεξιό μπροστινό μέρος και εξήλθε από το οπίσθιο δεξιό, στο ύψος του φαναριού του αυτοκινήτου. Ακόμη μία, η οποία δεν ξέρουν πώς εισήλθε στην καμπίνα, κινήθηκε διαγώνια και εξήλθε επίσης στο οπίσθιο δεξιό μέρος, στην πίσω κολώνα του οχήματος. Η μία εξ’ αυτών έσκισε την πίσω ζώνη και φέρει αίμα πάνω της.

270316175732_2282.jpg
Μένει να εξεταστεί λοιπόν, η πορεία των μπαρών και τα τραύματα των τριών επιβαινόντων για να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα ευρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το έγγραφο-φωτιά της Πυροσβεστικής για το τροχαίο του Παντελίδη- Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Υποβασταζόμενοι στο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη οι γονείς του

To star.gr στο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη-Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην εκκλησία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το τροχαίο Παντελίδη: Σε ποιόν ανήκει το μοιραίο τζιπ και τι ζήτησε!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ star.gr:«Αυτοκτονία» το τροχαίο του Παντελίδη λόγω αλκοόλ-Ποιός το λέει και ΓΙΑΤΙ

ΜΟΝΟ στο star.gr: Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ κίνηση πρώην συνεργατών του Παντελή- «Ήταν δικό μας παιδί»


Τροχαίο Παντελίδη: Τι δείχνουν τα πρώτα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ της Τροχαίας- Ποιος οδηγούσε