​Σε φιάσκο κατέληξε η απόπειρα δύο αδίστακτων κακοποιών να ληστέψουν χρηματαποστολή σε τράπεζα στο Ασκληπιείο Βούλας. Όχι μόνο δεν πήραν χρήματα, αλλά έφυγαν πανικόβλητοι με τα πόδια και μάλιστα πυροβολώντας στον αέρα για να ξεφύγουν από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής.

Τι έγινε

Οι δύο επίδοξοι ληστές που επέβαιναν στη μηχανή μπήκαν ακολουθώντας τη χρηματαποστολή στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ο ένας από τους δράστες, πλησίασε τον υπάλληλο που μόλις είχε κατέβει κρατώντας το ειδικό κουτί με τα χρήματα και του κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι.

Ο οδηγός της χρηματαποστολής όμως που κατάλαβε ότι γίνεται ληστεία, έβαλε όπισθεν και έπεσε με ορμή στη μηχανή των κακοποιών που βρισκόταν ακριβώς πίσω από το θωρακισμένο φορτηγάκι.

Μαζί με τη μηχανή, έπεσε κάτω και ο δεύτερος ληστής που ήταν στο τιμόνι με αποτέλεσμα να αρχίσει να πυροβολεί κυριευμένος από πανικό.

Ο πανικός των κακοποιών όμως κορυφώθηκε όταν στην προσπάθειά τους να ανοίξουν με βαριοπούλα το κουτί της χρηματαποστολής, εξερράγη μια αμπούλα με μπογιά που έβαψε κόκκινα όλα τα χαρτονομίσματα.

Οι επίδοξοι ληστές έφυγαν τρέχοντας αφήνοντας όμως πίσω τους στοιχεία ικανά να οδηγήσουν τις αρχές στη σύλληψη τους.