​Με την ανακούφιση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους γονείς υποδέχτηκαν το απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος» τα παιδιά τους από τις Βρυξέλλες που χάνονται στις αγκαλιές τους.

Την ώρα των επιθέσεων οι 50 Έλληνες μαθητές από τέσσερα σχολεία της χώρας ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο. Εκεί παρέμειναν για πολλές ώρες για λόγους ασφάλειας.

Έλληνες που έζησαν τον τρόμο στις Βρυξέλλες αναζητούν τώρα τρόπο για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Κάποιοι κατάφεραν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο και να βρεθούν σήμερα κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

Ουρλιαχτά πανικός τρόμος. Με αυτές τις λέξεις η Αλεξάνδρα Μαντίκου περιγράφει την στιγμή της επίθεσης στο μετρό, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Η μητέρα της βρισκόταν στο πίσω βαγόνι και τραυματισμένη κατάφερε να την καλέσει στο κινητό.

Ανάμεσα στους γιατρούς που περιέθαλψαν τους πρώτους τραυματίες, βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο Εράσμ στο Άντερλεχτ. Κάποια περιστατικά έπρεπε να ακρωτηριαστούν, περιγράφει ο ίδιος στο Star όπως βλέπετε στο βίντεο.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και δυο Κύπριοι μια γυναίκα και ένας άνδρας με την κατάσταση της υγείας τους όμως να μην διατρέχει κίνδυνο.