​Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Μάριου Παπαγεωργίου… Πρόκειται για τον νεαρό, που δολοφονήθηκε από φίλους της οικογένειας του επειδή είχαν χρέη…

Για αυτό αποφάσισαν να οργανώσουν την απαγωγή του ζητώντας λύτρα από την μητέρα του. Έτσι, παρά το γεγονός ότι είχαν σκοτώσει τον 26χρονο συνέχιζαν να ζητούν χρήματα από την μητέρα του, αφήνοντας την να πιστεύει πως ο Μάριος ήταν ζωντανός.

marios-apagwgi-0.jpg
Οι δράστες συνελήφθησαν, ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό το τι συνέβη ή τ�� απέγινε η σορός του. Σήμερα, ο αδικοχαμένος Μάριος θα γινόταν 30 χρονών αλλά δεν πρόλαβε

Κάποιοι δεν τον άφησαν, του έκοψαν άγρια το νήμα της ζωής του, το 2012! Συγγενείς του που διαχειρίζονται την σελίδα του στο facebook ανέβασαν μία παλαιότερη φωτογραφία από γενέθλια του, στα οποία ποζάρει μαζί με την μητέρα του.

«Σήμερα η απώλεια σου είναι ακόμη μεγαλύτερη, σήμερα που είναι τα γενέθλια σου και δεν μπορούμε να σε αγκαλιάσουμε και να σου πούμε το πιο απλό ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΕ» γράφουν στην λεζάντα της εικόνας που πήρε χιλιάδες likes.

τυ.jpg
Τραγική ειρωνεία; Ο Μάριος είχε την ίδια μέρα γενέθλια με τον επίσ��ς αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη.