​Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τον τραγικό χαμό της 4χρονης Μελίνας από την Κρήτη, ωστόσο ο πόνος για την οικογένεια της παραμένει αβάσταχτος.

Οι γονείς της δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν το σπλάχνο τους τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά, κατά τη διάρκεια εγχείρησης για κρεατάκια.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» τονίζοντας ότι την κόρη του του την πήραν μέσα από τα χέρια του στο νοσοκομείο, ενώ χαρακτήρισε την απώλεια της ουλή που δεν πρόκειται να επουλωθεί ποτέ.

«Έχει αλλάξει η καθημερινότητα μας… Όλο αυτό είναι μία ουλή στο χαρακτήρα μας. Αν μπορούσα να στο περιγράψω είναι μία τεράστια ουλή, μία ανοιχτή πληγή που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ. Ακόμα και άλλα παιδιά να κάνω αυτό το παιδί θα λείπει πάλι. Είναι ο τρόπος που έφυγε… τόσο άδικα».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι προσπαθούν με την γυναίκα του να κάνουν ένα παιδί… χαρακτηρίζοντας τον ενδεχόμενο ερχομό ενός μωρού βάλσαμο, μιας και γιατρικό δεν υπάρχει!

«Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι χάσαμε το παιδί μας από μία εγχείρηση ρουτίνας. Που να ήξερα ότι θα αγ��άλιαζα το παιδί μου νεκρό; Προσπαθώ να συνεχίσω… Διαταράσσεται η ισορροπία της οικογένειας όταν χάνεται ένα παιδί. Η δίδυμη αδελφή της, η Έλλη, έχει αλλάξει. Τώρα καταλαβαίνει… ξέρει! Τώρα έχουμε μία ησυχία στο σπίτι που μας «σκοτώνει». Όταν με ρωτούν πόσα παιδιά έχω, λέω δύο. Για μένα η Μελίνα δεν έχει «φύγει». Της μιλάω κάθε μέρα. Αν δεν είχαμε και το άλλο παιδί δεν ξέρω τι θα είχε γίνει. Θα είχα πάει κοντά στη Μελίνα… Δεν ξέρω που είναι. Ήταν τόσο χαρούμενο παιδί. Νιώθω κάθε μέρα σαν να μου στρίβουν ένα μαχαίρι στην καρδιά, αλλά καθημερινά».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε…