Τριανταπέντε μέρες έχουν περάσει από το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη. Ο θάνατος του δεν άφησε κανέναν Έλληνα ασυγκίνητο, είτε άκουγε είτε όχι… τη μουσική του 32χρονου καλλιτέχνη.
Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της για την απώλεια του αγαπημένου της Παντελή. Παρηγοριά των γονέων και των δύο αδελφών του είναι τα τραγούδια του, τα βίντεο και οι φωτογραφίες του.
236.jpg
Το πρωί της Κυριακής 27 Μαρτίου θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του τραγουδιστή. Το μνήμα του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης είναι γεμάτο με λουλούδια σε καθημερινή βάση. Το μάρμαρο είναι σκαλισμένο με μια κιθάρα που έχει τα αρχικά του “Pq” και τα τέσσερα cd που πρόλαβε να κυκλοφορήσει στα τέσσερα χρόνια της επιτυχημένης πορείας του.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες στο star.gr, τα αδέλφια του Παντελή απηύθυναν κάλεσμα μέσω facebook σ��ους θαυμαστές και φίλους του τραγουδιστή: «Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 19.00 ακριβώς! Βάζουμε όλοι τέρμα τα ηχεία μας και τραγουδάμε ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ δυνατά!!! Να φτάσει η φωνή μας κοντά του».
Οι νέες αναρτήσεις του αδελφού του, Τριαντάφυλλου
Κάθε μέρα φαίνεται πως ζουν με τη σκέψη του… και όλα τον θυμίζουν. Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, με αφορμή την Πα��κόσμια Μέρα για το Σύνδρομο Down, ανήρτησε στις 21 Μαρτίου, διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή, από επισκέψεις του σε μικρούς του θαυμαστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και σημείωσε: «όλα τα παιδάκια του κόσμου είναι ίδια. Pq».
trian2.jpg

Σήμερα… ένα κολλάζ από φωτογραφίες του Παντελή είναι σε πρώτο πλάνο, στην προσωπική σελίδα του Τριαντάφυλλου. Πρόκειται για καρέ από το τελευταίο του βίντεο κλιπ… «της καρδιάς μου το γραμμένο».
trian1.jpg