​Συναγερμός έχει σημάνει και στην Αθήνα μετά από το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες με τις αρχές να παίρνουν προληπτικά έκτακτα μέτρα προστασίας.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι αυξάνονται προληπτικά τα μέτρα στο μετρό, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο αεροδρόμιο και στις ξένες πρεσβείες.

Διευκρινίζουν ακόμα ότι τα μέτρα αυτά αποφασίστηκαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και δεν πρόκειται για ενίσχυση μέτρων κινδύνου, αλλά καθαρά για μέτρα προληπτικού χαρακτήρα.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και η Ελληνική Αστυνομία και από το πρωί στο αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις για την αξιολόγηση της κατάστασης.

Επίσης έχουν δοθεί εντολές προς τις αστυνομικές υπηρεσίες για τη λήψη αυξημένων μέτρων σε αεροδρόμια και μετρό, ενώ έχουν ληφθεί ήδη αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την περιφρούρηση στόχων, κυρίως βελγικού, γαλλικού και ολλανδικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εντείνει τις ενέργειές τους για συλλογή πληροφοριών και επιτήρηση.

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» στις Βρυξέλλες: ΑΙΜΑ και ΤΡΟΜΟΣ μετά το μακελειό σε αεροδρόμιο-μετρό! Δεκάδες θύματα

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ μέτρα ασφαλείας σε ΟΛΗ την Ευρώπη-Ποιες χώρες ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

ΟΡΓΗ: Το ISIS πανηγυρίζει για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες!

ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ!Η πιο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία τριών ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ από τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ:ΒΙΝΤΕΟ μέσα στο μετρό των Βρυξελλών που έγινε η έκρηξη-Ουρλιάζουν γυναίκες, παιδιά!

Ματωμένες Βρυξέλλες - Οι πιο ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από το αεροδρόμιο!

Mόνο στο star.gr:Aν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ οργανώθηκε μετά τη σύλληψη Αμπντεσλάμ ΤΟΤΕ ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ