​Συναγερμός σήμανε στην Ευρυτανία, όταν έγιναν γνωστές οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, καθώς εκεί πραγματοποιούν εκπαιδευτική εκδρομή 17 μαθητές και δύο συνοδοί από το Λύκειο Ραπτόπουλου.

Όπως μεταδίδει το Star Κεντρικής Ελλάδας, οι μαθητές και οι συνοδοί τους είναι ασφαλείς.

Οι μαθητές πραγματοποιούν εκπαιδευτική εκδρομή στις Βρυξέλλες από την περασμένη Κυριακή και μαζί τους είναι και συνεργείο του καναλιού.

Την ώρα των εκρήξεων στο Μετρό των Βρυξελλών, οι μαθητές βρίσκονταν στο λεωφορείο που τους μετέφερε από το Ξενοδοχείο Bedford στο Ευρωκοινοβούλιο για να συμμετάσχουν σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του καναλιού, Β. Παπαμίχος, κανείς δεν άκουσε τις εκρήξεις, όμως κατάλαβαν ότι κάτι έχει συμβεί από τα περιπολικά που κυκλοφορούσαν στην πόλη και τις σειρήνες που ακούγονταν.

Για λόγους ασφαλείας μάλιστα οι μαθητές θα παραμείνουν μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο μέχρι να υπάρξουν συνθήκες ασφαλούς μεταφοράς τους και σίγουρα όχι νωρίτερα από τις 18:00.

Το απογευματινό τους πρόγραμμα ακυρώθηκε και πλέον αναμένουν οδηγίες για την επιστροφή τους στην Ελλάδα που ήταν προγραμματισμένη για αύριο.

Σε επικοινωνία με τους μαθητές και τους συνοδούς τους είναι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κ. Μπακογιάννης που βρίσκεται στο Στρασβούργο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΡΕΙΣ οι εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών- 27 οι νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες

Μακελειό στην καρδιά της Ευρώπης: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο-Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις!

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την στιγμή της έκρηξης στις Βρυξέλλες-Τρέχει ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ο κόσμος

Καμικάζι πίσω από το μπαράζ των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες

Σε κατάσταση ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ οι Βρυξέλλες: ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ στο μετρό του Μαλμπέκ-10 ΝΕΚΡΟΙ!

Για ΠΡΩΤΗ φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο ανώτατο επίπεδο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ το Βέλγιο

Δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών– Πληροφορίες για 11 νεκρούς και 25 τραυματίες