​Έχει αποφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται κανονικά η Ελληνίδα φοιτήτρια που τραυματίστηκε σοβαρά στο φοβερό τροχαίο που έγινε στην Βαρκελώνη, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία της αναπληρώτριας υπουργού παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, τόσο με την ελληνική πρεσβεία στην Μαδρίτη όσο και με την μητέρα της Ελληνίδας φοιτήτριας, το υπουργείο σας ενημερώνει πως η φοιτήτρια έχει αποφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται κανονικά».

Yπενθυμίζεται, ότι οι γονείς της 23χρονης Ευαγγελίας Κολόμβου, έφτασαν λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε στο star.gr από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Βαρκελώνη o πατέρας της νεαρής φοιτήτριας, Ηλίας Κολόμβος «οι γιατροί μας είπαν πως η κατάσταση της είναι κρίσιμη αλλά είναι αισιόδοξοι. Έχει τραύματα στα χέρια, το στήθος και το πρόσωπο.

Για τις συνθήκες του τροχαίου δεν ξέρουμε ακόμη κάτι. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με το άλλο το παιδί που δεν τραυματίστηκε. Μαζί μας για να μας βοηθάει είναι μια κυρία από το ελληνικό προξενείο» είπε τέλος ο κύριος Κολόμβος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr:Ο πατέρας της φοιτήτριας από τον Βόλο που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη

Η Ευαγγελία Κολόμβου είναι η φοιτήτρια που τραυματίστηκε στην Ισπανία-Δίνει μάχη για τη ζωή της

Mία 23χρονη Βολιώτισσα στο τροχαίο του λεωφορείου με τους φοιτητές στην Ισπανία!