Πραγματογνώμονες εξέτασαν σήμερα το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη που βρίσκεται σε μάντρα στην Άνω Γλυφάδα.

Το STAR και η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαστραντωνάκη κατέγραψαν αποκλειστικές εικόνες από τις έρευνες στο αυτοκίνητο του άτυχου τραγουδιστή.

Όπως θα δείτε στο βίντεο η πλευρά του οδηγού στο μοιραίο τζιπ είναι σχεδόν άθικτη. Η μεγαλύτερη ζημιά έγινε στην πλευρά του συνοδηγού. Από εκεί βγήκε με ελαφριά τραύματα η 20χρονη Φρόσω Κυριάκου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αρχές, ο δημοφιλής τραγουδιστής καθόταν στη θέση του οδηγού. Δεν φορούσε ζώνη αν και ήταν δεμένη προφανώς για να μην χτυπάει η ειδοποίηση και λόγω της σφοδρής σύγκρουσης έπεσε σχεδόν ο μισός πάνω στο κάθισμα της συνοδηγού.

Στο βίντεο θα δείτε και την μπάρα που διαπέρασε τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου και προκάλεσε το μοιραίο τραύμα στον τραγουδιστή και τα σοβαρά τραύματα στην 30χρονη ��ίνα Αρναούτη που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής πήγαν στην Άνω Γλυφάδα, αστυνομικοί και πραγματογνώμονες για να εξετάσουν με προσοχή το αυτοκίνητο.

Μάλιστα, με σημαντική καθυστέρηση από την ημέρα του δυστυχήματος κατέφτασαν πραγματογνώμονες από την εταιρεία που κατασκεύασε το αυτοκίνητο και εκπρόσωπος της τροχαίας. Κρατώντας στα χέρια τους φωτογραφικές μηχανές τράβηξαν φωτογραφίες από όλα τα σημεία του αυτοκινήτου. Μέχρι και σε καπό άλλων αυτοκινήτων ανέβηκαν για να τραβήξουν φωτογραφίες. Φορούσαν στολές και γάντια.

Όταν ολοκλήρωσαν τις έρευνες, τότε ανέλαβε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, Χρήστος Δέδες. Κι εκείνος όπως θα δείτε είναι με μια φωτογραφική μηχανή στα χέρια. Γερανό�� σήκωσε ψηλά το αυτοκίνητο και ο πραγματογνώμονας φωτογράφισε αρκετές φορές τους δυο μπροστινούς τροχούς. Με μια μεζούρα στα χέρια μέτραγε τις αποστάσεις από τα καθίσματα. Μάλιστα ζήτησε κάποια στιγμή και τη βοήθεια του αστυνομικού που ήταν πάντα κοντά του.

Όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσαν θα εξεταστούν με προσοχή και έτσι θα διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντελίδης: Ο «πόλεμος» μετά το τραγικό τροχαίο και η «ασφάλεια ζωής» ύψους 1.000.000!

ΛΥΓΙΣΕ η πρώην σύντροφος του Παντελίδη ανήμερα των γενεθλίων της- ΔΕΙΤΕ τι έγραψε!

Μόνο στο star.gr:Με κιθάρα και δίσκους σκαλισμένο το μνήμα του Παντελίδη-ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: "Ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής"-Ποιους μηνύει η οικογένεια