​Μετά από 36 μήνες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού, αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο Γιώργος Ρουπακιάς, δολοφόνος του Παύλου Φύσσα.

16404443.jpg

H Δικαιοσύνη δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ώστε να προχωρήσει το ταχύτερο σε μια δίκαιη δίκη και στην καταδίκη του δολοφόνου της Χρυσής Αυγής ο οποίος θα είναι πλέον έξω με περιοριστικούς όρους.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, αποφυλακίστηκε λόγω παρέλευσης του ανώτατου επιτρεπτού ορίου προσωρινής κράτησης, καθώς σήμερα λήγει και το δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης που τον κρατά στη φυλακή.

16404444.jpg

Σύμφωνα με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, θα είναι υποχρεωμένος να παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης μόνο στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά τις ημέρες της δικασίμου, με αστυνομική συνοδεία. Παράλληλα του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς είχε γίνει γνωστό πριν από περίπου ένα μήνα και είχε ξεσηκώσει σάλο αντιδράσεων.

16403867.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΤΡΟΠΗ: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς!

Η οργισμένη αντίδραση του πατέρα του Φύσσα για την αποφυλάκιση του Ρουπακιά

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η οργή της οικογένειας Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Η Μάγδα Φύσσα ΞΕΣΠΑ: «Βλέπω καθημερινά το κτήνος που δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια»

Παρέμβαση Θάνου για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Κόντρα δικηγόρων- Βασιλικής Θάνου για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Μετά τον σάλο για την αποφυλάκιση Ρουπακιά έκαναν σύσκεψη για την επιτάχυνση μεγάλων δικών

Η ΜΑΝΑ του Παύλου Φύσσα ΞΕΣΠΑ: «Μου στέρησαν το παιδί μου γιατί έτσι γούσταραν»