​Νέα επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγαν��ν σημειώθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά, όπου σχεδόν 5.000 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 19.00 σημειώθηκαν συμπλοκές στην Πύλη Ε2 μεταξύ 30 ατόμων με αφορμή την ουρά για το συσσίτιο.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν στο λιμάνι άντρες της Αστυνομίας ή του Λιμενικού, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες, Λιμενικοί που έσπευσαν λίγη ώρα αργότερα για να χωρίσουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που είχαν πιαστεί στα χέρια.

Ωστόσο, επεισόδια σημειώθηκαν στον Πειραιά και τα ξημερώματα μέσα στον επιβατηγό σταθμό του Ο.Λ.Π. στην Πύλη Ε1 και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Θριάσιο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι τρία άτομα.

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού όπου διαπίστωσαν ότι τραυματίστηκαν τρεις πρόσφυγες από αιχμηρό αντικείμενο-μαχαίρι.

Οι τραυματίες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο και με τη συνοδεία Λιμενικ��ν όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγες ώρες αργότερα πήραν εξιτήριο.