Έναν μήνα μετά το τραγικό τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης που κόστισε την ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.

Κανείς δεν έχει καταλάβει τι συνέβη το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου… Τα δυο κορίτσια, τα οποία ήταν συνεπιβάτιδές του δεν έχουν καταφέρει να δώσουν καταθέσεις για να ρίξουν φως στο τραγικό τροχαίο.

Η 29χρονη Μίνα Αρναούτη δεν έχει μιλήσει ακόμα γιατί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και η 20χρονη Φρόσω Κυριάκου αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία τις επόμενες μέρες!

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν ο οδηγός του τζιπ… Κάτι που, όπως σας ενημέρωσε και σε παλαιότερη ανάρτηση το star.gr, υποστηρίζει και ο δικηγόρος της οικογένειας.

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» μίλησε ο Γιώργος Ζωγόπουλος, ο πρώτος άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε στο σημείο που βάφτηκε και αίμα.

«Τα παιδιά και τα τρία ήταν στον ουρανό του αυτοκινήτου. Δεν ήταν σε θέση, σε κάθισμα γιατί είχε ανατραπεί το όχημα και οι άνθρωποι είχαν συρθεί 25 μέτρα από το σημείο που ντελαπάρισε το αυτοκίνητο. Η κοπέλα η μια βγήκε από την αριστερή πλευρά, από την θέση του οδηγού. Τώρα αν ήταν μπροστά ή πίσω δεν ξέρω. Εγώ να σας πω την αλήθεια δάκρυσα, όταν είδα τα παιδιά σε αυτή την κατάσταση. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ποι��ς καθόταν στην θέση του οδηγού και τέτοια. Δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό αυτή η σκέψη. Ψάχνω να μετακομίσω το γραφείο μου για να μην βλέπω το σημείο που έγινε το τροχαίο. Πήγαινα και εγώ και άναβα το καντηλάκι του κάθε πρωί αλλά τώρα στεναχωριέμαι και δεν πάω».

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη εμφανίστηκε την περασμένη Τρίτη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και υποστήριξε ότι η οικογένεια έχει αποδείξεις για το γεγονός ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής το μοιραίο τζιπ.

Μια άλλη λεπτομέρεια που είδε το φως της δημοσιότητας, έρχεται να προστεθεί στα παραπάνω. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ρούλα Κουσκουρή αποκάλυψε για ποιον λόγο υποστηρίζει η οικογένεια ότι δεν οδηγούσε το παιδί τους.

��Το επόμενο βράδυ που η σορός φτάνει στο σπίτι, η μητέρα, στον πόνο της, στον καημό της και μεταξύ άλλων πραγμάτων που έλεγε, αναφερόταν πολύ συχνά σε αυτό το χτύπημα στο κεφάλι του Παντελή και έλεγε συνέχεια σε όλους όσους περνούσαν από εκεί, “παιδί μου, το χτύπημα στο κεφάλι σου και πίσω από τ’ αυτί σου δείχνει ότι δεν οδηγούσες εσύ”. Από εκεί η οικογένεια ξεκίνησε αυτό τον Γολγοθά για να αποδείξει ή τουλάχιστον να μάθει ποιος ήταν πίσω από το τιμόνι και θέλουν να το μάθουν βέβαια μέσα από εργαστηριακούς ελέγχους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tι ετοιμάζουν στις 26 Μαρτίου για τον Παντελή- Τα αδέλφια του καλούν τον κόσμο μέσω faceboοk!

Τροχαίο Παντελίδη: Τα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ στοιχεία που θα δείξουν ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: "Ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής"-Ποιους μηνύει η οικογένεια

ΜΟΝΟ στο star.gr: Σε τραχειοτομή υπεβλήθη η Μίνα-Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της