​Τις τελευταίες μέρες τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις χρηστών σχετικά με διαγωνισμό της MAC Cosmetics. Ειδικότερα, υποτίθεται πως ο χρήστης έπρεπε να κάνει share το post με τον διαγωνισμό και μετά να το στείλει σε φίλους του. Μετά από αυτές τις διαδικασίες… κέρδιζε μία δωροεπιταγή των 100 ευρώ!

Εξαρχής, αυτός ο διαγωνισμός μου φάνηκε λίγο παράξενος… λίγο ύποπτος! Έτσι, πήρα τηλέφωνο τους υπευθύνους της εταιρείας για να μάθω όλη την αλήθεια και να σας ενημερώσω.

macLogo_720X406_720 x 406_2011-09-21_10-32-12-AM.png
«Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ιστοσελίδες με διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές που αφορούν τη μάρκα μας. Οι συγκεκριμένες, δεν αποτελούν εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες της MAC Cosmetics και ουδ��μία σχέση έχουν με την εταιρεία μας.

Η MAC Cosmetics από τη μεριά της έχει ήδη καταθέσει μηνύσεις κατά αγνώστων ενώ από την πρώτη μέρα που «βγήκε στον αέρα» αυτός ο διαγωνισμός συνεργαζόμαστε με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι ότι ο server ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για να στηθεί όλο αυτό εντοπίστηκε στην Ολλανδία, ενώ πίσω από την «κομπίνα» είναι Έλληνες.

MAC_731_355.jpg
Μάλιστα, όσοι έπαιρναν μέρος στο διαγωνισμό έδιναν τα προσωπικά τους στοιχεία και για αυτό ήδη τους έχει σταλεί στο κινητό τους τηλέφωνο μήνυμα παγίδα που τους χρεώνει» ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρίας στο star.gr!

Να σημειωθεί ότι μετά και το τελευταίο περιστατικό, καλούν τους πολίτες να ενημερώνονται μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της MAC Cosmetics και την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο facebook.

H επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας MAC Cosmetics

"M·A·C Lovers,

Με αίσθημα ευθύνης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ιστοσελίδες με διαγωνισμούς και ειδι��ές προσφορές που αφορούν τη μάρκα μας. Οι συγκεκριμένες, δεν αποτελούν εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες της M·A·C Cosmetics και ουδεμία σχέση έχουν με την εταιρεία μας. Η M·A·C Cosmetics από τη μεριά της έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος.

Για να μαθαίνετε τα νέα της, σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε μόνο την επίσημη ιστοσελίδα της M·A·C Cosmetics καθώς και την επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας,

M·A·C Cosmetics"

Της Ισμήνης Λέντζου