​Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψή του ότι έχει πάει με άντρα, ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και -μεταξύ άλλων- έκανε στον παρουσιαστή ένα ιδιαί��ερο τεστ «Μήπως είμαι gay»;

«Η μεγάλη ομοφοβία κρύβει κάτι...», επισήμανε ο Απόστολος στον Θέμο και τόνισε ότι σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τεστ ο παρουσιαστής «έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι gay».

Στη συνέχεια, ήρθε η ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη: «Ήταν μία η εμπειρία; Μία κι έξω;» Η απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου έφερε νέα είδηση: «Είναι σαν το μαντού, δεν γίνεται μία κι έξω, θέλει επαναληπτικό! Έτσι με μία δεν μπορείς να καταλάβεις».

Όσο για το αν σκέφτηκε τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε κάνοντας αυτή τη δήλωση, είπε: «Έχω κάψει το καλύβι μου από τα 18. Είμαι 50. Ποιον να φοβηθώ; Αν υπήρχε πρόβλημα θα υπήρχε στην κόρη. Το παιδί όμως στα 14 του, έχει γαλουχηθεί με τέτοιο τρόπο, που ξέρει τα πάντα. Είναι μέσα στη ζωή. Έχει μέσα της πολύ δημοκρατικό πνεύμα. Δεν τη νοιάζουν όλα αυτά. Λέει: ''Και τι έγινε;''».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος είπε ομοφοβικό τον Θέμο Αναστασιάδη και ΞΕΣΠΑΣΕ καβγάς στα «Καλημερούδια»

Απόστολος Γκλέτσος: «Μετά την δήλωσή μου ότι πήγα με άντρα έφυγαν 4 άτομα από το κόμμα μου!»

Γκλέτσος: Όποιος νιώθει πολύ άντρας και ενοχλήθηκε,να κλειδωθούμε σ'ένα δωμάτιο και θα δούμε...

Απίστευτη ατάκα Μανουσάκη για τις αποκαλύψεις Γκλέτσου ότι έχει «πάει» με άνδρα

VIDEO: Πώς σχολίασε η ελληνική ΤV τις δηλώσεις του Γκλέτσου ότι έχει «πάει» με άνδρα

Απίστευτη δήλωση Γκλέτσου: «Μόνο εγώ έχω πάει με άντρα στην Ελλάδα;»