​Κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι 2016 με τη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου και τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, που θα εκτοξεύσουν το κέφι και τον ενθουσιασμό στα ύψη.

Στους δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας ξεχύθηκαν χιλιάδες καρναβαλιστές, ενώ εκατοντάδες πληρώματα με τα εντυπωσιακά άρματα τους, κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή την αποκριάτικη γιορτή της Πάτρας!

goqxizqome56e44ebf393b4.jpghgszmpbahq56e44ed88e1a8.jpg

Όπως γράφει η ιστοσελίδα thebest.gr, στη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου πρωταγωνιστές είναι τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού. Με σύμμαχο τον καιρό, χιλιάδες καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στην οδό Κορίνθου της Πάτρας, μεταδίδοντας χαρά, κέφι, αισιοδοξία και καρναβαλικό ενθουσιασμό σε όλη την Ελλάδα.

ipiwytpkym56e44e8cc56c1.jpgoymsluhtek56e44e4a78e6f.jpg

Οι φωτισμοί, η γρήγορη ροή, τα χρώματα, ο αυθορμητισμός και το κέφι συνδυάζονται, δίνοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που δίνει λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του Σαββάτου. Οι συμμετέχοντες και οι θεατές θα γίνουν ένα ... μετά το τέλος της παρέλασης στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας.

zioqvbygrr56e44e228cfb3.jpgjxeglkfhdd56e44e3b64686.jpg

Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής όμως είναι η αποκορύφωση του καρναβαλικού κεφιού, της ευρηματικότητας, της δημιουργίας, της νεανικής ορμής και της έμπνευσης.Ο βασιλιάς Καρνάβαλος, πλήθος αρμάτων εμπνευσμένα από την επικαιρότητα, αλλά και τρία άρματα γεμάτα με σοκολάτες θα γλυκάνουν τους θεατές, και θα απογειώσουν το κέφι!

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ