​«Δύο και... αντίθετα είναι τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι εξέτασαν τα δεδομένα του δυστυχήματος κατά το οποίο σκοτώθηκε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης». Αυτό υποστηρίζει ο δικηγόρος της 30χρονης Μίνας Αρναούτη που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, μαζί με τον άτυχο καλλιτέχνη και την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου.

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη κ.Ιωάννης Κωλλέτης υποστηρίζει άλλωστε πως «το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα», βάσει όσων αναφέρει το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Αρναούτη, σε αντίθεση με εκείνο της οικογένειας Παντελίδη.

Ο κ.Κωλλέτης ανέφερε στο "protothema.gr" ότι «η κατάσταση της 30��ρονης Μίνας είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο, παρά τις προσπάθειες που κάνουν οι γιατροί. Βρίσκεται ακόμη σε καταστολή ,ενώ εδώ και λίγες ημέρες οι θεράποντες ιατροί την ξυπνούν κάποιες φορές μέσα στη μέρα για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της υγείας της. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως αντιλαμβάνεται ορισμένα πράγματα και αναγνωρίζει τη μητέρα της».

Ο ίδιος μιλώντας νωρίτερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τόνισε ότι το δικό τους πόρισμα είναι εντελώς αντίθετο από αυτό της οικογένειας Παντελίδη.

«Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και βρίσκεται σε καταστολή. Η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη συμφορά που τη βρήκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια. Έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν για τα όσα της αποδίδονται ότι ταχα είπε ή δεν είπε και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος, τα οποία κατά την εκτίμηση μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παρακαλούμε όλοι να σεβαστούν την προανάκριση, και να μην ξεχνάμε ότι τα διδάγματα της κοινής π��ίρας πολλές φορές και η... απλή λογική είναι η καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων. Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην αποκατάσταση της υγείας της Μυρσίνης και παρακαλεί θερμά να το σεβαστούν αυτό όλοι οι δημοσιογράφοι και να σταματήσουν οι ...προσελεύσεις στο νοσοκομείο. Παράλληλα παρακαλούμε να δεχθεί η οικογένεια Παντελίδη τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του Παντελή», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κωλλέτης.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα και δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Δείτε επίσης:

ΑΥΤΑ είναι τα πρώτα συμπεράσματα για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη

MONO στο STAR: «Αρπάχτηκε» με τη μητέρα της Μίνας ο αδελφός του Παντελίδη στο νοσοκομείο

Η μάνα του Παντελίδη ΞΕΣΠΑ: Θα τους κυνηγήσω μέχρι να πεθάνω και να συναντήσω πάλι το παιδί μου

Τα πρώτα συμπεράσματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας Παντελίδη για το μοιραίο τροχαίο

Δικηγόρος Αρναούτη για τροχαίο με Παντελίδη: «Μην πιστεύετε τίποτα μέχρι να μιλήσει η Μίνα»

Μίνα Αρναούτη: Πότε καταθέτει για το μοιραίο τροχαίο που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη