Ένα 45χρονος άνδρας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, μετά τη χθεσινή σύλληψή του στην περιοχή του Αρακαλοχωρίου, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το οκτάχρονο παιδί του πήγε στο σχολείο με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα! Οι εκπαιδευτικοί ανησύχησαν, το ρώτησαν τι έχει συμβεί και εκείνο απάντησε ότι το είχε χτυπήσει ο πατέρας του.

Γρήγορα, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, άνδρες του οποίου έκαναν έρευνα στο σπίτι του παιδιού, εντόπισαν τον 45χρονο πατέρα και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών αποκαλύφθηκε ότι εκτός από το παιδί, θύμα του 45χρονου είχε πέσει και η 36χρονη σύζυγός του και μητέρα του οκτάχρονου, αφού δύο ημέρες νωρίτερα, η γυναίκα είχε χτυπηθεί από τον σύζυγό της σε διάφορα σημεία του σώματός της και είχε μεταφερθεί και νοσηλευθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Η απόφαση:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 45χρονος, ενώ ορίσθηκε δικάσιμος για τις 17 Μαρτίου και αποφασίσθηκε μέχρι τότε, να μην πλησιάσει τη σύζυγο και τον 8χρονο γιο του, το σπίτι της οικογένειας, αλλά και το σχολείο του παιδιού.

Νωρίτερα, του είχε ασκηθεί από τον Εισαγγελέα ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.