​Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προσφυγικές ροές ενώ στα νερά του Αιγαίου καθημερινά χάνονται ανθρώπινες ψυχές. Τα ξημερώματα ένα φουσκωτό βυθίστηκε στα ανοιχτά της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα 5 άτομα να χάσουν τη ζωή τους, ανάμεσά τους ήταν και ένα βρέφος 3 μηνών.

Χθες, βρίσκονταν στην Ελλάδα 35.973 μετανάστες ενώ σήμερα έχουν φτάσει 41.973. Δηλαδή μέσα σε μια μέρα είχαμε αύξηση 6.028 προσφύγων και μεταναστών.

Ο Πειραιάς ασφυκτιά. Σε μια προσπάθεια αποσυμφόρησης η πολιτεία μίσθωσε πούλμαν ώστε να μεταφερθούν οι μετανάστες σε άλλα κέντρα υποδοχής στη Θεσσαλία.

Την ίδια ώρα, το Ελληνικό μοιάζει με καζάνι που βράζει. Οι εικόνες που εξασφάλισε το Star μέσα από τα κέντρα υποδοχής, δείχνουν τουαλέτες βρώμικες, γωνιές των κτιρίων που έχουν μετατραπεί σε χωματερές και ανθρώπους κονσερβοποιημένους.

Επίσης, μέσα στη μέρα περίπου 250 Αφγανοί έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας διπλά στην παραλιακή για το άνοιγμα των συνόρων.

Ορισμένοι από αυτούς, έκλεισαν με χαρτί τα στόματά τους για να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για άνοιγμα των συνόρων.

Εν τω μεταξύ, οι μετανάστες ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. Πλέον εναποθέτουν τις ελπ��δες τους στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδομένη: Ξεχασμένοι από το Θεό και την Ευρώπη οι πρόσφυγες - Εικόνες ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!

ΓΕΜΑΤΟ από πρόσφυγες το λιμάνι του Πειραιά- 3.380 άτομα φιλοξενούνται στους 4 χώρους του ΟΛΠ

Αυτό θα πει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή! Ζευγάρι ηλικιωμένων ανοίγει το σπίτι του και βοηθά τους πρόσφυγες