​Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση δολοφονίας της μικρής Άννυ που σόκαρε την ελληνική αλλά και τη βουλγαρική κοινή γνώμη.

Όπως το star.gr σας είχε ενημερώσει, οι Βούλγαροι αστυνομικοί εντόπισαν πριν από περίπου ένα μήνα, τον Νίκι ή Νικολάι, φίλο του πατέρα της μικρής Άννυ που αναζητούνταν. Η σύλληψή του έγινε σε ένα χωριό της Βουλγαρίας, όπου κρυβόταν το τελευταίο διάστημα κοντά στην πόλη Γκάμπροβο, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Όπως είχε αναφέρει ο δικηγόρος της Δημητρίνα Μπορίσοβα, «Οι Ελληνικές Αρχές πίεζαν τις Βουλγαρικές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αχμέντοφ από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε εξέδωσαν και διαβίβασαν στη γειτονική χώρα το Διεθνές ένταλμα σύλληψης του, μεταφρασμένο στα βουλγαρικά όπως απαιτείται».

Τα νεότερα είναι ότι βγήκε τελικά η απόφαση για την έκδοση του Νικολάι στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», έχουν ενημερωθεί με e-mail οι ελληνικές δικαστικές αρχές από τις βουλγαρικές για την απόφαση έκδοσής του στην Ελλάδα ενώ αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες της εκπομπής, μία δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη έχει αναλάβει να υπερασπιστεί τον Νι��ολάι.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αναζητείται και τρίτο πρόσωπο, DNA του οποίου βρέθηκε αναμεμειγμένο με το DNA της μικρής Άννυ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Άννυ και ο Νικολάι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού και οπλοχρησία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με το Νικολάι, η μητέρα της Άννυ είχε δηλώσει παλιότερα στην εκπομπή: «Δεν τον ήξερα καλά. Δεν τον ήθελα στο σπίτι. Ο Σάββας περίμενε να φύγω για το Βερολίνο, για να τον φέρει στο σπίτι» και προσθέτει: «Ναι είναι μπλεγμένος, 100%».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ όλες οι νέες εξελίξεις στην ΥΠΟΘΕΣΗ της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ

ΣΟΚΑΡΕΙ το βούλευμα-καταπέλτης κατά του πατέρα της μικρής Άννυ! Ψύχραιμος όταν την ΤΕΜΑΧΙΖΕ

Ο πατέρας της Άννυ ΜΙΛΑ μέσα από τη φυλακή 7 μήνες μετά το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο

Νέες ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 4χρονης Άννυ-ΦΩΤΟ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ήταν ζωντανή η μικρή Άννυ όταν την τεμάχιζε ο πατέρας της;

Η μητέρα της Άννυ μέσα από τη φυλακή: Τι λέει για το σενάριο εμπορίου οργάνων

ΝΕΑ τροπή στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ- Τι λέει η μητέρα της μικρής μέσα από τη φυλακή

ΜΟΝΟ στο star.gr-ΘΡΙΛΕΡ με την υπόθεση της μικρής Άννυ: ΝΕΚΡΟΣ ο βασικός μάρτυρας Νικολάι;