​Τα μάτια της άνοιξε όπως σας ανέφερε και σε προηγούμενη ανάρτηση το star.gr, η Μίνα Αρναούτη, μετά από 20 ημέρες που ήταν σε καταστολή.

Η 30χρονη κοπέλα στις 18 Φεβρουαρίου, επέβαινε στο τζιπ όταν έγινε το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη.

Η αποσωλήνωση έγινε τη Δευτέρα και από τότε η κατάστασή της είναι σταθερή. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Tatiana Live» η γιατρός που ανέλαβε το σοβαρό χειρουργείο στο θώρακά της κοπέλας, η 30χρονη, θα μείνει στη ΜΕΘ για δύο μήνες. «Πιστεύω όμως ότι θα πάει καλά», τόνισε η ίδια η γιατρός.

minaarnaouti_645_450.jpg

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, λειτουργούν και οι δύο πνεύμονες της κοπέλας ενώ η μητέρα της είναι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη με αυτή την εξέλιξη.

«Το κοριτσάκι μου ξυπνάει και βρίζει όλο τον κόσμο...», έλεγε στους συγγενείς της σύμφωνα με το You Weekly, η μητέρα της, Νατάσα, από το τηλέφωνο που τους κάλεσε κατευθείαν για να τους πει τα ευχάριστα.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι ο κάθε ασθενής μετά από τόσα φάρμακα που έχει δεχτεί αντιδρά διαφορετικά… Εμάς αντί να βάλει τα κλάματα ασυναίσθητα, χωρίς να ξέρει το γιατί, βρίζει όποιον την πλησιάζει. Αυτό μου είπαν όλοι οι γιατροί που μίλησα, ότι είναι πάρα πολύ θετικό!» εξηγεί η μητέρα της Μίνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξύπνησε η Μίνα Αρναούτη! Την αποσωλήνωσαν οι γιατροί- «Βρίζει όλο τον κόσμο» λέει η μητέρα της

Ο αυτόπτης μάρτυρας ΚΛΕΙΔΙ του τροχαίου του Παντελίδη ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-Ποιος ήταν ο οδηγός του τζιπ;

Η μητέρα της Μίνας ΜΙΛΑΕΙ για τον Γολγοθά της κόρης της-ΑΥΤΟΣ είναι ο μεγάλος ΦΟΒΟΣ των γιατρών

ΒΙΝΤΕΟ: Οι… «διακοπές» της Μίνας με τον Παντελίδη

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της Φρόσως Κυριάκου μετά την τραγωδία στην άσφαλτο με τον Παντελή Παντελίδη

ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ: Οργανώνουν επίσκεψη στον τάφο του Παντελίδη - ΔΕΙΤΕ την ΑΓΓΕΛΙΑ!