​Λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό ότι μπορεί να αποφυλακιστεί ο κατ’ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς… η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή ξέσπασε για τα όσα βιώνει μετά το θάνατο του παιδιού της.

«Μου στέρησαν το παιδί μου έτσι, έτσι. Γιατί έτσι γούσταραν εκείνο το βράδυ. Έτσι γούσταραν να δείξουν την ισχύ τους. Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Δεν θα περάσει έτσι. Δεν γίνεται να περάσει έτσι» αναφέρει η Μάγδα Φύσσα.

Η ίδια σχολιάζει και την ενδεχόμενη αποφυλάκιση του Ρουπακιά… «Πως γίνεται ένας κατ’ ομολογία δολοφόνος να βγαίνει έξω; Τι σημασία έχει για εμάς αν ο νόμος λέει ότι σε 30 μήνες μπορεί να βγει έξω; Πως μπορούμε και γιατί να το δεχτούμε»;

Μιλώντας για τη μεγάλη δίκη που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες τονίζει: «πάρα πολλές φορές μέσα στο δικαστήριο είτε από τους ίδιους (κατηγορούμενους) είτε από τους συνήγορους υπεράσπισης έχουμε νιώσει ότι εμείς είμαστε οι θύτες κι εκείνοι τα θύματα. Δεν βλέπω όμως σε κανέναν καμία μετάνοια, τίποτα. Προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να ευτελίσουν αυτή την δίκη και εν μέρει αποδεικνύεται ότι το έχουν καταφέρει. Πως έφτασε σε αυτό το σημείο να γίνεται μία τέτοια δίκη και να μην την αφήνουν να προχωρήσει»;

Όταν αναφέρεται στο τραγικό τέλος του γιου της, λυγίζει και το χαρακτηρίζει «άνανδρη δολοφονία». «Πήγε πάρα πολύ άνανδρα όμως. Βγήκε κύριος και πήγε και κάρφωσε το παιδί στην καρδιά».