​Ο κακός χαμός επικράτησε την Κυριακή στην περιοχή του Ζωγράφου. Και αυτό γιατί ο τσακωμός ενός ζευγαριού- αστυνομικοί και οι δυο- κατέληξε σε… μάχη!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Εκείνος είναι αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ και εκείνη συνάδελφος του, χωρισμένη και μητέρα δυο παιδιών. Οι δυο τους φέρεται να διατηρούσαν ερωτική σχέση. Το βράδυ της Κυριακής, τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στην περιοχή του Ζωγράφου.

Για άγνωστο λόγ��, οι δυο τους άρχισαν να τσακώνονται… Τότε, εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπάει με μανία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν δίστασε να την απειλήσει με το όπλο του.

Για καλή της τύχη, η αστυνομικός κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα. Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στην συνέχεια, υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι του για να τον συλλάβουν εκείνος ταμπουρώθηκε μέσα στο διαμέρισμα και φέρεται να απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Τελικά, λίγο αργότερα, παραδόθηκε. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει να είναι για ξυλοδαρμό και πρόκληση σωματικών βλαβών.