​Δεκαπέντε μέρες έχουν περάσει από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη. Δεκαπέντε μέρες αβάσταχτου πόνου, θρήνου και απίστευτης θλίψης για το παιδί από τη Νέα Ιωνία που κατάφερε να κατακτήσει τις πίστες και το ελληνικό πεντάγραμμο.

pant1.jpg

Στη γειτονιά του ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει στις 18 Φεβρουαρίου, όταν όλη η Ελλάδα πάγωσε στο άκουσμα ότι ο Παντελής είναι νεκρός.

pant2.jpg

Το star.gr βρέθηκε στους δρόμους που μεγάλωσε και έπαιξε μπάλα και όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για το δικό τους παιδί, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε για πάντα από κοντά τους.

pant3.jpg

«Όλοι προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Η οικογένειά του κουβαλάει μεγάλο φορτίο», είπε ο κ. Γιώργος, γείτονας του Παντελή, που τον γνώριζε από παιδάκι.

pant4.jpg

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ που έχει η οικογένεια του τραγουδιστή ήταν ανοιχτό, σε μια επίφαση κανονικότητας, όμως η κυρία Αθηνά και ο κύριος Σταύρος δεν ήταν εκεί.

pant5.jpg

Πίσω από τα κλειστά παράθυρ�� του πατρικού σπιτιού του Παντελή, ακουγόταν για μια ακόμα φορά η μάνα του να σπαράζει και να θρηνεί για το παιδί της.

pant13.jpg

pant12.jpg

Κοντά της συγγενείς και φίλοι που πάνε καθημερινά στο σπίτι για να συμπαρασταθούν σε εκείνη, το σύζυγό της και στα αδέλφια του Παντελή που δεν μπορούν να συνέλθουν από τον αβάσταχτο πόνο.

pant15.jpg

pant14.jpg

Το νεκροταφείο είναι ο μόνος χώρος που βρίσκει λίγο βάλσαμο η καρδιά τους. Εκεί, η μητέρα και ο πατέρας του πηγαίνουν καθημερινά, όπως και δεκάδες θαυμαστών του που ανάβουν ένα κεράκι για την ψυχή του, αφήνουν ένα λουλούδι, ένα μήνυμα αγάπης, ένα κουκλάκι για να του κάνει συντροφιά.

pant6.jpg

«Δεν ξέρω αν έφταιξε το γκάζι, αν ήταν αλκοολική η νύχτα ή της καρδιάς σου το γραμμένο. Μου λείπεις Παντέλο μου. Ν. Κ», γράφει ένα σημείωμα που έχει αφήσει κάποιος στο μνήμα του, ενώ στους τοίχους του νεκροταφείου Μεταμόρφωσης είναι γραμμένη παντού η μοιραία ημερομηνία… 18/2/2016.

pant10.jpg

pant9.jpg

«Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι δεν είναι εδώ», μας είπε, προσπαθώντας με δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυά της μια θαυμάστρια του Παντελή που έφτασε από τον Άγιο Δημήτριο στο νεκροταφείο για να αφήσει ένα λουλούδι.

pant11.jpg

Όλοι είναι ακόμα παγωμένοι από τον χαμό του… Στέκονται δίπλα στον τάφο του, του μιλούν και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξανακούσουν τη φωνή του.

pant8.jpg

Ρεπορτάζ: Αλέκα Νικόλα

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Διαβάστε επίσης:

Η μήνυση της οικογένειας Παντελίδη για τα κλεμμένα τραγούδια και τα 200.000 που έκαναν φτερά!

Στα βήματα του Παντελίδη ο μικρός αδελφός του- Το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και συγκινεί

Η ιστορία πίσω από το «Της καρδιάς μου το γραμμένο» και ο σταυρός του Παντελίδη πάνω στην πίστα

Η «μυστική» κουμπαριά Ρέμου-Παντελίδη:Τι είχαν «υποσχεθεί» ο ένας στον άλλον

Παντελίδης:Η «συναυλία της δεκαετίας» με τον Ρέμο που δεν έγινε ποτέ και η ανατριχιαστική αφίσα