​Ένα πρατήριο καυσ��μων διαφορετικό από τα συνηθισμένα που ταξιδεύει στο χρόνο όσους το επισκέπτονται έκανε εγκαίνια στον Άλιμο.

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους οδηγούς που σταματάνε να βάλουν βενζίνη στο πρατήριο που θα δείτε στο βίντεο. Οι εξυπηρετικοί ασπροντυμένοι υπάλληλοι, οι ολοκαίνουριες αντλίες με το παλιό ασυναγώνιστο κλασικό στιλ, οι αστραφτερές αντίκες, όλα γύρω θυμίζουν ταξίδι στο παρελθόν...

Η κ. Κίρκη Καλαντζή, η διευθύντρια του ιδιολειτουργούμενου δικτύου πρατηρίων Shell είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σ΄ αυτό το πρατήριο που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μας δείχνει τη δύναμη του σήματος της Σελ. Και φυσικά οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι που επισκέπτονται το πρατήριο με την τόσο ιδιαίτερη βίντατζ αισθητική».

Το συγκεκριμένο βενζινάδικο είναι το πρώτο της σειράς βίντατζ πρατηρίων που εγκαινιάζει η εταιρία για να γιορτάσει τα 90 χρόνια του σήματος με την κίτρινη αχιβάδα στη χώρα μας, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα δύο, ένα ακόμα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που φέτος γιορτάζουμε τα 90 χρόνια παρουσίας του σήματός μας στην Ελλάδα και βέβαια όλα αυτά τα 90 χρόνια παρέχουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στους Έλληνες καταναλωτές» πρόσθεσε η κ. Καλαντζή.

Το δίκτυο της εταιρίας στην Ελλάδα αριθμεί 700 πρατήρια και διεκπεραιώνει καθημερινά 150.000 συναλλαγές. Παράλληλα τα βυτιοφόρα της διανύουν ετησίως 11,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα εξυπηρετώντας με συνέπεια τις ανάγκες τροφοδοσίας της αγοράς.