Το ότι οι πατρινοί ζουν την κάθε στιγμή τους με τρέλα και πάθος είναι γνωστό τοις πάσι! Έτσι, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση σε κανέναν ότι με τσίκνα και ποικίλα δρώμενα γιόρτασε η Πάτρα την Τσικνοπέμπτη, παρά τη βροχή. Οι ψησταριές στήθηκαν από νωρίς, ενώ το βράδυ η Γιαννούλα η Κουλουρού ντύθηκε νύφη και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της!

υυυυυ.jpg
φδγηφδγηφδη.jpg

Ο Γάμος της Γιαννούλας αναβίωσε παρά την ασταμάτητη βροχή σε ένα δρώμενο, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Σύμφωνα με το thebest.gr, παραδοσιακά καρναβαλικά δρώμενα, μουσική, χοροί, ξέφρενο κέφι και εύθυμη αυθεντική σατιρική διάθεση χαρακτήρισαν τις πομπές και το συναπάντημα γαμπρού και νύφης, που ένωσαν την Άνω και την Κάτω Πόλη.

ετυρτυτρ.jpg

υκυτθκυθκ.jpg

Ο γαμπρός έφτασε στην πλατεία Γεωργίου νωρίς και περίμενε πολύ την κ��θυστερημένη νύφη ως είθισται. Το συναπάντημα στο κεντρικό πατάρι αποζημίωσε και τους δυο και μαζί όλους τους «αμετανόητους» καρναβαλιστές, που ενώθηκαν με ή χωρίς ομπρέλες σε ένα ανατρεπτικό γαμήλιο πανηγύρι.

γηφγηφγη.jpg
Τα ιδώματα και ο Δήμαρχος με το πρόσωπο του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», που υποδέχτηκε τον γαμπρό προσφέροντάς του το κλειδί της πόλης και ευθύς η νύφη, που δεν κρατιόταν με τίποτα και συναντά τον εκλεκτό της καρδίας της.

Τον σηκώνει στα χέρια μέσω καρναβαλικών επευφημιών και αρχίζουν οι χοροί σε κόντρα των προτιμήσεων των νεόνυμφων (swing, rock΄n΄ roll για τον γαμπρό, τσάμικο, καλαματιανό για τη νύφη).
φγηδφηδτη.jpg

Ο γάμος επικυρώθηκε από όλους μαζί που έδωσαν τον καλύτερο καρναβαλικό εαυτό τους και με έναν πραγματικά γενναίο χορό από τα κορίτσια των σχολών χορού, που έκαναν την δυνατή βροχή αναπόσπαστο σκηνικό του θεάματος. Ύστερα, όλοι μαζί πόζαραν για την αναμνηστική φωτογραφία.

δφγνφδνφγν.jpg