​Την ώρα που ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ δηλώνει πως οι τζιχαντιστές εξαπλώνονται σαν τον καρκίνο ανάμεσα στους πρόσφυγες, οι ελληνικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη Ιμάμηδων με εξτρεμιστική δράση στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες είναι του Βάιου Σύρρου, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών παρακολουθούσε εδώ και μήνες, τέσσερις Ιμάμηδες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, κάνοντας «πύρινα» κηρύγματα κατά των απίστων.

Δύο από αυτούς συνελήφθησαν μετά από στοχευμένο έλεγχο της αστυνομίας σε καταστήματα που διατηρούν στην Αθήνα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το STAR.

Στα καταστήματα αυτά διαπιστώθηκαν υγειονομικές παραβάσεις. Ο ένας από αυτούς μάλιστα, ο οποίος έμενε στο Νέο Κόσμο και κατάγεται από το Σουδάν και την Αίγυπτο, φέρεται να είναι φανατικός ισλαμιστής και υποστηρικτής της Μπόκο Χαράμ.

Το ανησυχη��ικό είναι ότι η ΕΥΠ διαπίστωσε ότι οι 10 από τους 200 Ιμάμηδες κινούνται τις τελευταίες μέρες, στις περιοχές όπου συνωστίζονται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, με σκοπό να δημιουργήσουν «πυρήνες» εξτρεμιστών στη χώρα μας.