​Απαντήσεις για τα όσα έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα για το συγκλονιστικό τροχαίο που οδήγησε στο θάνατο τον Παντελή Παντελίδη, έδωσε ο Τεχνικός Σύμβουλος της οικογένειας του τραγουδιστή Αθανάσιος Δέδες, μέσα από την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Έχω επισκεφτεί τον χώρο, δεν έχω δει ακόμα το όχημα και θα συντάξω μία τεχνική έκθεση στην οποία θα αποτυπώνονται τα τεχνικά στοιχεία για το συγκεκριμένο δυστύχημα. Το παζλ το συνθέτουν τρία στοιχεία…

Το πρώτο στοιχείο είναι ο παράγων άνθρωπος, το οποίο είναι ιατρικής φύσης θέμα. Το δεύτερο είναι το περιβάλλον, δηλαδή το σημείο όπου το όχημα εξετράπη της πορείας του. Και το τρίτο είναι το ίδιο το όχημα.

Αυτή την στιγμή εγώ σαν πρώτη φάση εξετάζω το θέμα του περιβάλλοντος. Δηλαδή το σημείο που εξετράπη το όχημα, τις μπάρες που υπήρχαν εκεί, τα στηθαία τα τσιμεντένια που ήταν εκεί κλπ».

Ο ίδιος, μάλιστα, φρόντισε να ξεκαθαρίσει, όπως έκανε νωρίτερα και ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, πως όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Επιπλέον, τόνισε πως το επίσημο πόρισμα για το τι συνέβη το μοιραίο πρωινό της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου θα αργεί να βγει και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι ατεκμηρίωτα.