​Η μια αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη στο γραφείο της ανακρίτριας για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ένας συμφοιτητής του που είναι και βασικός μάρτυρας της υπόθεσης μίλησε στο STAR για συγκεκριμένα περιστατικά που κόβουν την ανάσα.

«Άκουσα ένα σκηνικό ότι τον είχαν δέσει με μια μπλούζα και τον έσερναν στο διάδρομο, δηλαδή τον είχαν δέσει από το λαιμό και τον τραβούσαν. Τι να σας πω ούτε ζώα δεν συμπεριφέρονταν έτσι» αναφέρει ο συμφοιτητής του Βαγγέλη, Νίκος Δάβρης.

Αυτά περνούσε ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης που έφτασε από το Ρέθυμνο στη Γαλακτοκομική σχολή των Ιωαννίνων με όνειρα για μια επαγγελματική σταδιοδρομία, τα οποία έγιναν εφιάλτες στους μαθητικούς διαδρόμους.

«Θεωρούσαν πλάκα το κλείδωμα στην ντουλάπα και τον ανάγκαζαν να κάνει το juke box και να τραγουδά! Η συγκεκριμένη ομάδα ήταν πέντε με επτά άτομα, τα οποία τρομοκρατούσαν μια ολόκληρη σχολή» προσθέτει.

Ο συμφοιτητής του, ο οποίος ήταν μόνο τον πρώτο χρό��ο μαζί με τον Βαγγέλη, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι μόλις έμαθε τι γινόταν, ενημέρωσε τους υπεύθυνους της σχολής.

«Ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και τον διευθυντή. Τους είπα ότι αν δεν προσέξουν, ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή θα τον σκοτώσουν. Του άλλαξαν το δωμάτιο αλλά δεν βοήθησε αρκετά αυτό. Θα πρέπει να αρχίσουν να μιλούν αυτοί που ευθύνονται για όλα αυτά... και θα μιλήσουν» κατέληξε ο νεαρός συμφοιτητής του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.