Δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της 4χρονης κόρης του Μελίνας, ο Μάνος Παρασχάκης που μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα.

«Τα συναισθήματά μου είναι η απορία και η αναμονή. Πόσο υπομονή κα κάνω ακόμα για να βγει η ΕΔΕ και για τις τοξικολογικές εξετάσεις που δεν έχουν βγει ακόμα; Τι να πω; Δεν ξέρω;» ανέφερε συγκλονισμένος ο πατέρας της 4χρονης που πέθανε μετά από μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια.

«Στην Κρήτη βγάζουμε μαντινάδες όταν έχουμε δυνατά συναισθήματα. Περνάμε δύσκολα. Όλα μου λείπουν από την Μελίνα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχασα το παιδί μου από μια απλή επέμβαση» προσθέτει.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει: «Έχω πολλά στοιχεία. Έχω ανθρώπους που έχουν μιλήσει. Δεν μπορώ να τα αποκαλύψω αλλά θα δικαιωθώ».

Τέλος, με πόνο καρδιάς σημειώνει: «Έχουμε πολλά προβλήματα στην οικογένεια. Έχει αλλάξει η ισορροπία μας. Η αδερφή της τη ζητά, την παρακολουθεί ένας ψυχολόγος. Η γυναίκα μου είναι χάλια και αυτή. Εγώ φορώ ένα προσωπείο. Δεν μπορώ με τον πόνο μου να βαραίνω τους γύρω μου. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μας όλα αλλάζουν. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περνούμε και πώς κοιμόμαστε τα βράδια».

Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook o ίδιος αναρτά φωτογραφίες της μικρής αφιερώνοντας της συγκλονιστικές μαντινάδες που μαρτυρούν το μέγεθος του πόνου που έχει προκαλέσει η απώλεια της.

"Όφου αμυγδαλωμάτα μου, να ξερες πως μου λείπεις, και κολυμπώ καθημερνώς στις θάλασσες της λύπης".

"Θε μου βαριά με δίκασες, θε μου και είναι κρίμα, λιώνω και γω, λιώνει κι αυτή κλεισμένη μεσ' στο μνήμα".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπόθεση 4χρονης Μελίνας: «Δεν χάθηκε ο φάκελος γιατί δεν υπάρχει φάκελος» λέει το Υπουργείο

Αβάσταχτος ο πόνος για τον πατέρα της 4χρονης Μελίνας- Η μαντινάδα και η φωτο με τις δίδυμες

Δεν έχει ΤΕΛΟΣ ο πόνος για τη μικρή Μελίνα – «ΧΑΘΗΚΕ» ξανά ο φάκελος της αναισθησιολόγου