​Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας άτυχος άνδρας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όταν έπεσε θύμα απαγωγής και ξυλοδαρμού από συμμορία κακοποιών!

Οι δράστες βασάνισαν τον 87χρονο, πριν του αρπάξουν 30.000 ευρώ και τον αφήσουν ελεύθερο.

Η υπόθεση ερευνήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καλαμαριάς και ως μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει άλλα τρία άτομα.

Ως «εγκέφαλος» κατηγορείται ένας 28χρονος, ο οποίος είναι εκ των συλληφθέντων, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι Έλληνες νεαρής ηλικίας.

Βάσει της καταγγελίας του ηλικιωμένου, την περασμένη Τετάρτη ο 87χρονος δέχθηκε να συναντήσει γυναίκα, η οποία χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως «δόλωμα». Κατά τη συνάντησή τους, εμφανίστηκαν δύο άνδρες, οι οποίοι προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, φέρονται να επιβίβασαν το θύμα σε όχημα όπου με χρήση σωματικής βίας επιχείρησαν να «αλιεύσουν» πληροφορίες για χρήματα που διατηρούσε στο σπίτι του.

Την ίδια ώρα, η προαναφερόμενη γυναίκα -η οποία διαφεύγει της σύλληψης- μαζί με συνεργό της, αφού απέσπασαν τα κλειδιά και το όχημα του 87χρονου, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του, από όπου άρπαξαν το ποσό των 30.800 ευρώ.

Αμέσως μετά, οι δράστες άφησαν ελεύθερο τον 87χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες, απευθύνθηκε στην αστυνομία, καταγγέλλοντας τα όσα είχαν προηγηθεί.

Οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα περισσότερα μέλη της συμμορίας και ακολούθησαν οι συλλήψεις. Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια κι ένας κάλυκας.