​Τραγικές είναι οι συνθήκες στις οποίες ζουν οι πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας, όπου πραγματικά οι άνθρωποι κοιμούνται και ξυπνούν ανάμεσα σε σκουπίδια και τρωκτικά που έχουν μαζευτεί στην περιοχή.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περίπου 600 άτομα που κοιμούνται στην κυριολεξία στην μέση του δρόμου και σε παγκάκια γύρω από την πλατεία. Απελπισμένοι και πεινασμένοι στέκονται στην ουρά για να πάρουν ένα ποτήρι νερό που τους προσφέρουν οι εθελοντές, και τρέχουν μόλις δούνε κάποιον να μοιράζει λίγο ψωμί.

Το βράδυ της Δευτέρας όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, o Βαγγέλης Γκούμας, ένας πρόσφυγας λιποθύμησε πιθανότατα από την πείνα. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Παράλληλα πυκνώνουν οι καταγγελίες για περιστατικά ανομίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι μετανάστες αλληλοκλέβονται.

Όμως το πιο ανησυχητικό είναι η καταγγελία που έκανε στο STAR ένας μεταφραστής του ελληνικού forum προσφύγων, ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση από επιτήδειους που πλησιάζουν μετανάστες και τους ζητούν να συνευρεθούν ερωτικά μαζί τους έναντι 10 και 20 ευρώ! Μάλιστα και ο ίδιος ο μεταφραστής έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

ΔΕΙΤΕ το βίντ��ο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνικό: Παιδιά από το Αφγανιστάν, νηστικά για μέρες, έρχονται στα χέρια για λίγο φαγητό!

Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ! Αθώες ψυχές κατέρρευσαν από τα χημικά των Σκοπιανών στην Ειδομένη -ΒΙΝΤΕΟ

Όλη η Ελλάδα ένα απέραντο HOT SPOT! Ασφυξία σε Αττική και Καβάλα- Πόσοι βρίσκονται σε κάθε πόλη