​Πρόκειται για μία εικόνα ντροπής… Για μία κίνηση που το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι οργή!

Πριν λίγες μέρες όλη η Ελλάδα θρήνησε για τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη… ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι αποφάσισαν να μην σεβαστούν την μνήμη του αλλά να βγάλουν λεφτά χρησιμοποιώντας το όνομα του.

Ειδικότερα, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής έγινε Nutella Freddo Cappuccino σε περίπτερο του Ελληνικού Φεστιβάλ Μελβούρνης και πωλείται για 7 δολάρια.

12783516_10207415236511894_631031575355994511_o.jpg
Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Αλέκος Μαρκέλλος, ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία κι αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της βλακείας που διακατέχει κάποιους, οι οποίοι μπροστά στο κέρδος δεν λογάριασαν τίποτα.

ι.jpg
Ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Δεν έχει σαραντίσει ακόμη αλλά αυτό δεν εμπόδισε κάποιους να σκυλέψουν: Ο Παντελίδης έγινε Nutella Freddo Cappuccino σε περίπτερο του Ελληνικού Φεστιβάλ Μελβούρνης, αποδεικνύοντας πόσο η κακογουστιά, το κιτς και η βλακεία πάντα είναι υπέρτερα του σεβασμού στη μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες. Μυαλά πνιγμένα σε φραπέ, ένας πολτός όλα... «The Panteli, Sweet and Smooth like the man he was».Και σε τιμή σκυλάδικου, 7 δολάρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mόνο στο star.gr:Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Παντελίδη με την καλλονή Φρόσω

«Κομμάτια» έγινε ο Τσαλίκης με το συγκινητικό «αντίο» της ΑΕΚ στον Παντελίδη

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της Φρόσως Κυριάκου μετά την τραγωδία στην άσφαλτο με τον Παντελή Παντελίδη

ΛΥΓΙΣΕ ο Νότης Σφακιανάκης για τον Παντελίδη: «Τον περίμενα στο καμαρίνι και δεν ήρθε»

Με ΔΑΚΡΥΑ στα μάτια ο φίλος του Παντελίδη ΞΕΣΠΑ: «Την ημέρα που σκοτώθηκε είχα τα γενέθλιά μου»