​Εξιτήριο πήρε το Σάββατο η σύζυγος και ο νεογέννητος γιος του αδικοχαμένου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες κατά την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο.

Όπως κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα», η Μαριάννα Πανανά, είχε καρφωμένο το βλέμμα της στο μωράκι της το οποίο κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της την ώρα που έβγαινε από το μαιευτήριο.

«Το μωράκι είναι ήρεμο. Μοιάζει πολύ με τον αδερφό του τον Παναγιώτη που μοιάζει με τον πατέρα του. Ο Κωνσταντίνος έλεγε στην Μαριάννα συνέχεια ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Η Μαριάννα το λέει ακόμα αυτό. Ο πατέρας μου δεν ξεχώρισε τον Κωνσταντίνο από εμάς. Ήταν και αυτός αδερφός μας. Οπότε ο πατέρας μας έχασε ένα παιδί. Περιμένω να ανοίξει η πόρτα και να μπει ο Κωνσταντίνος και δεν γίνεται. Και οι υπόλοιποι αυτό περιμένουν και δεν έρχεται», λέει ο αδερφός της Μαριάννας, Γιάννης Ζαφείρης με δάκρυα στα μάτια.

Την ίδια ώρα, ο μαιευτήρας της κας Πανανά, ο Δρ.Δημήτρης Κακαλέτρης, ο οποίος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με ένα απίστευτο κείμενο που ανέβασε προ ημερών στο facebook, αποκαλώντας "κόρη" του την Μαριάννα και "εγγονό" του τον μικρό Κωνσταντίνο, έκανε ακόμα μια τρυφερή ανάρτηση στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία.

Resizer.jpg
Η σύζυγος του Πανανά με το νεογέννητο μωρό της και τον μαιευτήρα της. Δεξιά ο αδικοχαμένος αξιωματικός

«Κι όμως, οι ήρωες, αυτοί που φυλάνε Θερμοπύλες, δεν θα μπορούσαν παρά μόνο με ήρωες να συνυπάρχουν, τους ήρωες της καθημερινότητας, η σύζυγος, η γιαγιά, ο πα��πούς, τα αδέρφια... είναι αυτοί που καλά θα κρύψουν μέσα στην ψυχή τους την θλίψη και τον πόνο, ώστε με το βλέμμα τους, το χάδι τους, το χαμόγελό τους, να γαλουχήσουν τον μικρό Κωνσταντί��ο, με τα ίδια ιδανικά που ο ήρωας πατέρας του, άπλωνε τα φτερά του.... Καλά θρέμματα Μαριάννα μου! Δημήτρης Κακαλέτρης». Αυτό έγραψε ο γιατρός, και η ανάρτηση του συγκέντρωσε χιλιάδες like!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΟΣ είναι ο κούκλος νεογέννητος γιος του ΗΡΩΑ του Πολεμικού Ναυτικού, Κωνσταντίνου Πανανά

Το αγέννητο παιδί του υποπλοιάρχου Πανανά είναι αγόρι και θα πάρει το όνομα του πατέρα του

Στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό της η γυναίκα του Πανανά-ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ο ��αιευτήρας της-ΦΩTO

ΓΕΝΝΗΣΕ η γυναίκα του ΗΡΩΑ Πανανά, συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου!