Λίγες ημέρες μετά την απίστευτη αποκάλυψη του Απόστολου Γκλέτσου πως…. έχει πάει με άντρα ,γιατί το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές, ο γνωστός ηθοποιός και Δήμαρχος Στυλίδας ξαναχτύπησε, απαντώντας με σκληρή γλώσσα στους επικριτές του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο κ.Γκλέτσος χαρακτήρισε την δήλωση του -που έπεσε σαν ΒΟΜΒΑ στην ελληνική showbiz - «πολιτική», καλώντας μάλιστα όσους έχουν πολύ τεστοστερόνη να χαλαρώσουν ή αλλιώς να μπουν σε ένα δωμάτιο μαζί του! Για …. να δουν τέλος πάντως πως ψήνεται το ψάρι!

«Δεν είναι σοκ, εγώ αυτό το έχω παραδεχτεί εδώ και δέκα χρόνια. Και τέλος πάντων, το 2016 δεν είναι πράγματα αυτά, να λέμε ότι είναι "σοκ" ή κάτι τέτοιο, προς Θεού. Ήταν και πολιτική δήλωση, γιατί βλέπω πολλούς ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλα τα επαγγέλματα, να τους φωτογραφίζουν ότι ενδεχομένως είναι γκέι ή κάτι τέτοιο, και αυτοί να προσπαθούν να αποδείξουν με αγωνία ότι δεν είναι, λες και είναι κάτι κακό. Και είπα μετά από 10 χρόνια να το ξαναπώ, έτσι, λίγο για να χαλαρώσουμε σαν κοινωνία. Όλοι αυτοί οι δήθεν και οι "τάχα μου" που τους βγαίνει η τεστοστερόνη από τα αφτιά να χαλαρώσουν, παρακαλώ πολύ. Και τέλος πάντων, όποιος αισθάνεται πάρα πολύ άνδρας και τον ενόχλησε, όποτε θέλει, όπου θέλει, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πως θα βγούμε και οι δύο από μέσα» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα αποκαλύψω τώρα και λεπτομέρειες. Κάθε πράγμα, μια τέτοια δήλωση είναι σοβαρή και είναι και ιερή. Έχει και σκοπό. Κάποιοι θα πουν ότι "σπρώχνεις τα παιδιά προς τα εκεί". Κανένα παιδί δεν σπρώχνεται προς τα εκεί, αν δεν το έχει μέσα του. Αντιθέτως, άλλα παιδιά που το έχουν μέσα τους και καταπιέζονται τόσο πολύ και τα κοροϊδεύουν και θέλουν να αυτοκτονήσουν, βοηθούνται» πρόσθεσε ο ίδιος.

ΒΙΝΤΕΟ Ε