Αποκλεισμένο είναι από το πρωί το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, στη Σπάρτη, από αγρότες που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

ύούούιο.jpg

Ομάδα αγροτών, βάζοντας μπροστά στην είσοδο του διοικητηρίου της Αντιπεριφέρειας δώδεκα τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, δεν επέτρεψε την είσοδο στους υπαλλήλους και το πολιτικό προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας.

θιλυθιλ.jpg
θιλτθιτθιλ.jpg

Οι ακούραστοι αγρότες, με δηλώσεις τους επεσήμαναν ότι θα παραμείνουν στον χώρο ως αργά το μεσημέρι και θα επιστρέψουν την Κυριακή, για να συνεχίσουν τον αποκλεισμό του διοικητηρίου την ερχόμενη εβδομάδα.
τθιλυθιλυθ.jpg

Επιπλέον, παραμένουν στα μπλόκα δυνάμεις των αγροτών της Λακωνίας και σήμερα θα κλείσο��ν τη γέφυρα του Ευρώτα για μία ώρα από 7 έως 8 το βράδυ. Ανοικτά είναι όλα τα υπόλοιπα μπλόκα στην Πελοπόννησο, ενώ στο δημαρχείο Κιάτου αργά το απόγευμα θα γίνει συνάντηση αγροτών προκειμένου να καθορίσουν την περεταίρω στάση τους και την μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Εν τω μεταξύ, αύριο βράδυ στο Εργατικό κέντρο Ναυπλίου, οι αγρότες του μπλόκου της Δαλαμανάρας έχουν προσκαλέσει κι οργανώνουν παμπελοποννησιακή συνάντηση για να καθορίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Δείτε το βίντεο από το photoreporter.gr