​Πιο βαθιά μπήγουν κάποιοι το μαχαίρι στην καρδιά των γονιών της μικρής Μελίνα, που λίγο πριν την Πρωτοχρονιά πέταξε σαν άγγελος και έφυγε από τη ζωή μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια χειρουργείου για κρεατάκια.

Όπως γράφει η neakriti, «χάθηκε» και πάλι στη διαδρομή ο φάκελος της αναισθησιολόγου που συμμετείχε στην επέμβαση της μικρής Μελίνας, καθώς ένα μόλις μήνα μετά την απόρριψή του από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο δεν έχει επιστραφεί ούτε στη ΔΥΠΕ Κρήτης, αλλά ούτε και στο νοσοκομείο.

Έτσι, η υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης της αναισθησιολόγου του Βενιζέλειου και εξαδέλφης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη για κλοπή ναρκωτικών φαρμάκων βρίσκεται ακόμα στον πάγο, καθώς ο φάκελός της… αγνοείται.

Ο ίδιος ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, επιβεβαίωσε πως ο φάκελος δεν έχει καν επιστραφεί στο νοσοκομείο για να δρομολογηθεί η ανασύστασή του και να σταλεί εκ νέου στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα αποφασίσει και για την ενοχή ή όχι της αναισθησιολόγου.

Με ρυθμούς χελώνας όμως προχωρούν και οι έρευνες για τον θάνατο της μικρής Μελίνα Παρασκάκη, όσον αφορά στο πειθαρχικό κομμάτι, με πληροφορίες να αναφέρουν πως μέχρι στιγμής από την εσωτερική έρευνα του νοσοκομείου δεν προκύπτουν στοιχεία αμέλειας.

Η οικογένειά της μικρής Μελίνας από την πλευρά της μέσα στο βαρύ πένθος που έχει βυθιστεί επιμένει πως υπάρχουν ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα, βάσει του αποτελέσματος της ποινικής δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από την αστυνομία.

Ετοιμάζεται μάλιστα να καταθέσει υπόμνημα, με το οποίο και θα ζητά την άσκηση ποινικών διώξεων για συγκεκριμένα αδικήματα, καθώς είναι αποφασισμένοι να βρουν εκείνους που οδήγησαν το παιδί στο θάνατο, ώστε να τιμωρηθούν και να αναπαυθεί η ψυχούλα της Μελίνας.