​Για πρώτη φορά η αστυνομία συνέλαβε νεαρούς που φέρονται να συμμετέχουν σε καταδρομικές επιθέσεις σε βάρος διμοιριών των ΜΑΤ, σε επεισόδια φορώντας κουκούλες σε γήπεδα αλλά και σε ένοπλες ληστείες. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών τις οποίες διακινούσαν.

Το καμένο βαν της δημόσιας τηλεόρασης τον Ιούνιο του 2015 έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν η αρχή του τέλους για την εγκληματική οργάνωση που οδήγησε πέντε άτομα στην δικαιοσύνη.

Συμφώνα με την αστυνομία πρόκειται για νεαρούς που στα μέσα της εβδομάδας έκαναν καταδρομικές επιθέσεις με μολότοφ στα Εξάρχεια και τα Σαββατοκύριακα συμμετείχαν σε επεισόδια σε διάφορα γήπεδα. Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που κατέγραψε ο κοριός της αστυνομίας λίγες μέρες πριν την πορεία για την επέτειο θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ 1 - ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ 06/12/15

Α: Να χουμε καψού. Εντάξει αύριο δεν τα χρειάζεσαι ρε. Για την Κυριακή
Η: Ε και για αύριο. Δεν θα γίνει; Εγώ αύριο
Α: Ε αύριο δεν θα κάνουμε και τίποτα
Η: Εγώ θέλω καψούλια, χωρίς πλάκα ρε φίλε. Βρες και συ, δώσε δυόμιση, χρειάζομαι γιατί παίζει και ο Ατρόμητος. Θα έρθεις και συ;
Α: Εντάξει ξεκόλλα ρε μαλάκα.
Η: Με τα στυλό να γλεντήσουμε.
Α: ��ιγά ρε μαλάκα, θα τα ρίξεις εκεί ρε βλάκα; Κράτα τα για 6 Δεκέμβρη ρε ηλίθιε.
Η: Καλά εντάξει τέσσερα καψούλια. Τέλος πάντων.

Σε βάρος των 24 ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για επεισόδια σε βάρος διμοιριών των ΜΑΤ ενώ φαίνεται οτι υπήρχε σχεδιασμός για συμμετοχή σε επεισόδια και κατά την διάρκεια μεγάλων συγκεντρώσεων και απεργιών.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ 2 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ 03/12/15

Η: Να σου πω ρε αστέρι.
Α: Πες
Η: Τα καψούλια… Μιλήσαμε;
Α: Τα χουμε πάρει εμείς
Η: Ωραία. Αύριο θα κατέβουμε ε;
Α: Ε, θα κάνουμε μια βόλτα, μήπως βρούμε και καμία μάσκα, ξέρεις, γιατί εγώ πήρα μάσκα. Έχεις πάρει μάσκα;
Η: Τι μάσκα;
Α: Ασφυξιογόνο.
Η: Όχι, δεν έχω πάρει. Θα πάρω, θα μου πάρεις, θα κανονίσουμε

Όταν τελείωναν με ��ην αντιεξουσιαστική τους δράση, φορούσαν οπαδικά κασκόλ και συμμετείχαν σε επεισόδια όπως έγινε στις αρχές του μήνα στο Περιστέρι όπου σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Ατρόμητου.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ 3 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ 07/02/16

Άνδρας Η: Καλέσανε μπάτσους. Μάλιστα… Ως, ως. Ακούς τίποτα ρε;
Γυναίκα Β: Και που είσαι τώρα;
Άνδρας Η: Κλειδωμένοι στο σύνδεσμο μέσα

Τα μέλη της οργάνωσης κατηγορούνται επίσης για ληστείες ενώ είχαν και ένα πλήρες εργαστήριο παραγωγής χασίς το οποίο στη συνέχεια διακινούσαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και δυο αεροβόλα όπλα.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.