​Εμπόριο ψυχών κάνουν επιτήδειοι σε πολλά σημεία της χώρας. Πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά πέφτουν θύματα διακινητών που "κλέβουν" τα όνειρα τους αποσπώντας ακόμα και 4.000 ευρώ!

Φτάνουν στον Πειραιά με μοναδική αποσκευή την ελπίδα και ένα εισιτήριο στο χέρι. Εισιτήριο που γρήγορα καταλαβαίνουν ότι δεν έχει αντίκρισμα.

Γρήγορα αναγκάζονται να ξαναπληρώσουν για να μην χάσουν την ελπίδα. Οι διακινητές καραδοκούν. Τους στέλνουν στο κέντρο της Αθήνας για να βρουν άλλο λεωφορείο που θα τους πάει στην Ειδομένη.

Οι δημοσιογράφοι του STAR, Βαγγέλης Γκούμας και Γρηγόρης Μπάκας κατέγραψαν 300 ταλαιπωρημένες ψυχές που περιμένουν καρτερικά να τους.... ξανακοροϊδέψουν!

Δυο από αυτούς δεν άντεξαν και προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν. Χρησιμοποιώντας μπλουζάκια και κασκόλ έφτιαξαν αυτοσχέδιες θηλιές και αποπειράθηκαν να κρεμαστούν από ένα δέντρο στην πλατεία Βικτωρίας.

Στην πλάτη των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων συνεχίζουν να πλουτίζουν διάφοροι επιτήδειοι. Έλληνες και Τούρκοι κάτω από την μύτη της αστυνομίας.