​Προκλητικός για μία ακόμα φορά εμφανίστηκε ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος δεν εμφανίστηκε και πάλι στο δικαστήριο για την αγόρευση του εισαγγελέα και με δήλωσή του καλεί τους δικαστές να του προσθέσουν τρία ακόμα χρόνια στην ποινή του, «όσα και τα γεννητικά μου όργανα».

«Όπως έχω δηλώσει στην προηγούμενη συνεδρίαση αποχωρώ από την διαδικασία. Εφόσον σήμερα είναι η αγόρευση της εισαγγελέως συνιστώ στα χρόνια επί της ποινής που θα προτείνει να προσθέσει άλλα 3 όσα είναι και τα γεννητικά μου όργανα», ανέφερε ο Μαζιώτης.

Όλα αυτά, την ώρα που έρχονται συνεχώς στο φως νέες πληροφορίες για τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το σχέδιό της για την απελευθέρωση του Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο.

Όπως έγραψε και το star.gr σε έρευνα που έγινε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε χώρο του παραρτήματος της πτέρυγας Στ΄ του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού βρέθηκαν κομμένα και επιμελώς καλυμμένα δύο κάθετα σίδερα κάγκελου.

Τα δύο κάγκελα ήταν σε κοινόχρηστο χώρο της επίμαχης πτέρυγας και συγκεκριμένα σε κοινόχρηστη κουζίνα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Star, τα εν λόγω κάγκελα για να μην φαίνονται κομμένα, τα είχαν κολλήσει με πλαστελίνη και τσίχλες. Επίσης, το κουζινάκι έβγαινε σε ένα μικρό προαύλιο πάνω στο οποίο δεν υπήρχαν συρματοπλέγματα. Εκεί μάλιστα περιφέρονται οπλισμένοι φρουροί που σημαίνει πως Ρούπα και Μαζιώτης προετοιμάζονταν για αιματοκύλισμα.