​Η επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ, Αμαλία Κάντζου, η οποία ξεσκέπασε το κύκλωμα των εκβιαστών- δημοσιογράφων, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στο κανάλι SBC και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Τμήματος Εκβιαστών.

Πρόκειται για τη γυναίκα που έκανε την καταγγελία για τη δράση του κυκλώματος, το οποίο την είχε απειλήσει μέχρι και για τη ζωή του παιδιού της. Οι κατηγορούμενοι (ένας εκδότης και δύο δημοσιογράφοι)μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με ισόβια κάθειρξη.

«Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του Τμήματος Εκβιαστών για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα. Στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου. Είναι παιδιά που οι μισθοί τους είναι πολύ μικροί, έχουν όμως σθένος και δύναμη. Πολλές φορές σκέφτηκα να κάνω πίσω και με στήριξαν ψυχολογικά», είπε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών αναμένεται να βρεθεί σύντομα μια ατζέντα του κατηγορούμενου εκδότη�� με....προσθέσεις υπέρογκων ποσών! 341.000 ευρώ + 300.000 ευρώ +282.344 ευρώ, που καταλήγουν στο άθροισμα 823.000 ευρώ και φέρονται να έχουν γραφτεί από τον ίδιο, στο σημειωματάριό του!
Σε επαφές με την αστυνομία έχουν έρθει τρία ακόμη άτομα, από κρατικούς οργανισμούς, που φέρονται να έχουν πέσει θύματα εκβιασμού, από άλλο ανάλογο.... κύκλωμα! Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν δοθεί επίσημες καταθέσεις.