​Ένα όμορφο και υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος του υποπλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού, Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίος ήταν συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Κίναρο.

Η Μαριάννα Πανανά γέννησε τον δεύτερο γιο της, βάρους 3.280 κιλών, χθες το πρωί. Το παιδάκι θα πάρει το όνομα του ήρωα- μπαμπά του, τον οποίο δυστυχώς δεν θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει.

Ο γυναικολόγος-μαιευτήρας της, Δημήτρης Κακαλέτρης, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

«Απέκτησα μια κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό...την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιο σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα...κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου...τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο....να μας προστατεύει ήταν!

Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιο κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου... θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει! Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!
Δημήτρης Κακαλέτρης».
kak.jpg