​Σε θρίλερ εξελίσσεται η προσπάθεια εντοπισμού της Πόλας Ρούπα από την αντιτρομοκρατική, καθώς αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως γυναίκα που έμοιαζε στην καταζητούμενη σύζυγο του Μαζιώτη εισήλθε σε φαρμακείο του Πειραιά. Την ίδια ώρα το εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ αποκαλύπτει κηλίδες αίματος στο πουκάμισο του πιλότου του ελικοπτέρου που έχει ταυτοποιηθεί με προηγούμενο γενετικό υλικό της Πόλας Ρούπα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, μια γυναίκα η οποία έμοιαζε καταπληκτικά με την Πόλα Ρούπα, λίγα λεπτά πριν από τις 10.00 το πρωί της Τρίτης, μπήκε σε ένα φαρμακείο στην περιοχή του Πειραιά. Λίγα λεπτά αργότερα έφυγε από το φαρμακείο και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οδηγούσε ένα πράσινο τζιπ χωρίς πινακίδες.

Η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου ειδοποίησε αμέσως τις αρχές, ενημερώνοντας πως η παρουσία της γυναίκας έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματός της. Αστυνομία και αντιτρομοκρατική έσπευσαν στο σημείο, όπου μελέτησαν καρέ καρέ το βιντεοσκοπημένο υλικό από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της φαρμακοποιού.

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ, αποκαλύπτουν κηλίδες αίματος από γυναίκα στο πουκάμισο του πιλότου του ελικοπτέρου, κάτι που ενδεχομένως... εξηγεί την πιθανότητα παρουσίας της Πόλα Ρούπα σε φαρμακείο. Το αίμα πάντως, ταυτοποιήθηκε με προηγούμενο γενετικό υλικό, το οποίο ανήκει στη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη:

σε τρίχα, που βρέθηκε σε γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα στην Κυψέλη
σε βιβλίο που βρέθηκε σε οικία, όπου έμενε ο Μαζιώτης Νικόλαος με την Πόλα Ρούπα στα Καλύβια Αττικής
σε μάλλινο γάντι, που βρέθηκε σε άλλη γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα στην Κυψέλη
σε γάζα που βρέθηκε σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα στοιχεία της μαρτυρίας στον Πειραιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την Πόλα Ρούπα ή απλά για κάποια που της μοιάζει, Αν αυτή η μαρτυρία δείξει πράγματι τη σύζυγο του Νίκου Μαζιώτη τότε η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Πόλα Ρούπα δείχνει το ΜΑΤΩΜΕΝΟ πουκάμισο του πιλότου

Πώς ήταν και τι φορούσε η Ρούπα: ΚΑΡΕ- ΚΑΡΕ η κατάθεση του πιλότου- Η περούκα και το όπλο!

Κόντρα δικηγόρων- Βασιλικής Θάνου για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Εδώ έκανε αναγκαστική προσγείωση το ελικόπτερο με τη Ρούπα

Αστυνομικός ο πιλότος που ήρθε στα χέρια με τη Ρούπα-Τι έκανε όσο του δάγκωνε τα χέρια