​Ο πιλότος του ελικοπτέρου, ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός και κατάφερε με την ψυχραιμία του να αποτρέψει την απόδραση Μαζιώτη, έδωσε κατάθεση και περιέγραψε τη συμπλοκή του με τη Ρούπα, ενώ αποκάλυψε και στοιχεία της εξωτερικής της εμφάνισης.

Πώς ήταν και τι φορούσε η Ρούπα

«Ήταν μια άγνωστη σε μένα γυναίκα, ηλικίας 40-50 χρονών που έβλεπα για πρώ��η φορά. Ήταν αδύνατη, με ύψος ύψους γύρω στο 1,65 μ., με μακριά καστανά μαλλιά μέχρι το ύψος των ώμων, αλλά όπως κατάλαβα αργότερα ήταν περούκα. Τα πραγματικά μαλλιά της ήταν ξανθά και κοντοκουρεμένα» λέει χαρακτηριστικά ο πιλότος στην κατάθεση του και προσθέτει:

«Φορούσε μαύρο κολάν, λευκό παλτό με λευκή ζώνη και μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της μια μαύρη γυναικεία γυαλιστερή τσάντα και μια μικρή βαλίτσα με ροδάκια».

Πώς έγινε το περιστατικό

«Όταν φτάσαμε πάνω από τις Ερυθρές ξαφνικά έβγαλε ένα πιστόλι το κόλλησε στα πλευρά μου και απαίτησε να αλλάξουμε πορεία προς την Αττική, προς τον Κορυδαλλό. Εγώ αντέδρασα και της άρπαξα το χέρι με το όπλο. Αρχίσαμε να παλεύουμε όπως ήμασταν δεμένοι με τις ζώνες. Ούρλιαζε και με χτυπούσε σαν μανιασμένη» και συνεχίζει:

«Της φώναζα “θα σκοτωθούμε τι κανείς;” Με δάγκωσε στο χέρι για να αφήσω το πιστόλι και μάλιστα πυροβόλησε δύο- τρεις φορές. Κατάφερα ωστόσο να πατήσω την ασφάλεια και απελευθέρωσα τη γεμιστήρα. Με την συμπλοκή προς στιγμήν είχα χάσει τον έλεγχο του ελικοπτέρου και αρχίσαμε να πέφτουμε κάνοντας στροφές».

Όταν όμως ξαφνικά άρχισαν να ηχούν τα όργανα ελέγχου που προειδοποιούσαν για επερχόμενο κίνδυνο, τότε μόνο φοβήθηκε για τη ζωή της, αποκαλύπτει ο πιλότος, επισημαίνοντας ότι «με άφησε να επαναφέρω το ελικόπτερο ελάχιστα πριν συντριβούμε».

Και κατέληξε: «Όταν προσγειωθήκαμε είχε ήδη ανοίξει την πόρτα και άρχισε να τρέχει προσπαθώντας να διαφύγει. Σκέφτηκα να την κυνηγήσω αλλά δεν ήξερα εάν είχε ξαναγεμίσει το πιστόλι που κρατούσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αστυνομικός ο πιλότος που ήρθε στα χέρια με τη Ρούπα-Τι έκανε όσο του δάγκωνε τα χέρια

ΕΤΣΙ είναι η Πόλα Ρούπα ΣΗΜΕΡΑ- Ο ήρωας πιλότος εξηγεί πως κατάφερε να αποτρέψει την απόδραση

Πόλα Ρούπα: Εμφανιζόταν ως ευκατάστατη κτηματομεσίτρια-Είχε κάνει και ΠΡΟΒΑ για την απόδραση!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Εδώ έκανε αναγκαστική προσγείωση το ελικόπτερο με τη Ρούπα